Ontmoeting met mijn Meester (deel 6)

annadel en ik gaan ons verder optutten. We trekken onze hoogste hakken aan, onder een sexy cocktailjurkje. Een heel klein kanten slipje, met kousen. Blauwe plekken verborgen.
Ondertussen douchen de Meesters ook en kleden zij zich ook om. Of we al bijna klaar zijn, want ze krijgen trek. Meester haalt een doosje tevoorschijn en ik mag het open maken. Er zit een kleine zilveren slavenarmband in met een ringetje eraan. Die moet ik dragen. Hij kan me zo vastklikken aan de ketting wanneer hij wilt, zonder dat het erg opvalt voor de mensen om ons heen.

Even later lopen we door de stad, het klimaat is hier heerlijk. Ik heb mijn arm in Meesters arm gehaakt en annadel haar arm in die van haar Meester. Het is net een droom, om hier eindelijk te zijn met zijn vieren. Het is zo compleet, zo af. Het is schemerig, overal branden neonlichtjes. Het is druk op straat. Mensen lopen door elkaar heen. Ik kijk mijn ogen uit en we lachen veel af met zijn viertjes.
Het restaurant is in zicht. Een gezellig en luxe restaurant, zo te zien.
We gaan naar binnen en mijn gezelschap blijkt bekend te zijn hier. Dan word ik ook voorgesteld aan eigenaar. Hij zegt iets in een taal die ik niet begrijp. Meester zegt dat hij blij is om mij te zien, dat hij al veel over mij had gehoord.
Bedenkelijk kijk ik Meester aan. Meester knipoogt en trekt me mee naar onze tafel.

Er wordt champagne besteld. Weer bubbeltjes. Het prikt nog steeds wat op mijn tong, maar het geeft een extra dimensie aan het hele gebeuren. Ik verdrink in annadel’s haar mooie ogen en lieve glimlach. Meester Leo durf ik nog steeds niet aan te kijken en Meester, vergroot elke blunder die ik maak, totdat ik me miserable voel. Gelukkig kan ik er om lachen. We genieten van wat stokbrood met kruidenboter. Tot ik ineens een klik hoor aan mijn pols. Een rukje wanneer ik nog een stokbroodje wil pakken.
“Genoeg nu” zegt Meester en hij kijkt heel serieus.
Gedwee trek ik mijn handen terug en leg ze op mijn schoot. annadel glimlacht begrijpelijk.
“Zijn ze niet heerlijk?” vraagt ze
Door die opmerking voel ik mijn kutje knijpen en weet ik even niet meer waar ik kijken moet.
Het is even stil.
“Geef antwoord, waar wacht je op?” vraagt Meester
langzaam verschijnt een glimlach op mijn gezicht.
“Ja zeker, annadel, dit heb ik gemist al die jaren” geef ik toe, met een blosje op mijn wangen.
Het wordt een gezellige avond met lekker eten en drinken. Steeds als ik iets doe wat Meester niet bevalt, laat Hij dat duidelijk merken. Een blik naar mij is op een gegeven moment voldoende. Een rukje aan de slavenarmband, een kneepje in mijn arm. Langzaam leer ik wat Meester wel wilt en niet wilt dat ik doe en zeg en ik pas me al voorzichtig aan.
Dan is het tijd voor een toetje, maar ik weet niet of dit mag van Meester. Het mag, ik ben verbaasd en blij tegelijk. Ik geniet van het toetje en zie dat Meester het niets kan schelen, soms snap ik niets van ze. Toch zie ik annadel ingehouden lachen, alsof ze iets weet, wat ik niet weet?

Na het eten keren we weer huiswaarts. Meester maakt nog een babbeltje met de eigenaar. Het lijkt of ze iets afspreken, wat het is weet ik niet. Voorzichtig informeer ik bij Meester, of hij die eigenaar goed kent? Dat blijkt zo te zijn. Oude vrienden, zegt hij terwijl hij me gebiedt om door te lopen.
Eenmaal terug in het huis van Leo en annadel, krijg ik een pakje wat ik aan moet trekken. Er wordt muziek opgezet en er is sfeerverlichting. Drank, hapjes, er komt van alles tevoorschijn. Echter word ik opgesloten in een kooitje. Het is een zwart getraliede kooi, met een mooi rood leren kussen erin. Er ligt een klein dekentje en er zitten kettingen aan bevestigd. In de kooi word ik opgehezen de lucht in. Er is een flesje met wat drinken erin, waar ik uit moet drinken zoals hamsters dat doen en verder is er niets.

In het begin lig ik heerlijk comfortabel. Hier kan ik alles overzien. Meester en Leo hebben plezier en annadel is druk doende met van alles en nog wat klaar te zetten.
Dan komt Meester met een stok aan en prikt wat in mijn zij. Dat is niet aangenaam en ik probeer er wat van weg te draaien. Hij prikt in mijn zij en in mijn dijbenen tot ik met mijn benen wijd open zit.
“hm ziet er geil uit” zegt Hij en dan gaat hij weer. Het voelde zo vernederend, om zo behandeld te worden, maar ik zie ook een klein nat plekje op het rode kussen liggen. Mijn kut lekt al door wat Meester met me deed.
Na even komt Meester weer terug. Een glas champagne in zijn ene hand en een hapje in zijn andere hand en ik kan alleen cola light lurken uit een soort drinkflesje voor hamsters en konijnen.
“We hebben een feestje voor je georganiseerd. Een welkomstfeestje. We gaan gelijk wat strafpuntjes inwisselen vanavond. Dan weet je dat. Hoef je niet te weten natuurlijk, maar dan weet je dat. “Slet” zegt hij tegen me en triomfantelijk draait hij zich weer om en vervolgt zijn weg.

De deurbel gaat. Ik krijg het warm en ben zenuwachtig. Wat is dit? wil ik dit wel? Al snel komen er nog meer mensen. Veel mannen en nog wat vrouwen, stelletjes. Bdsm’ers, dat is duidelijk. Ze zeggen me gedag. Ik wilde ze liever in een andere hoedanigheid ontmoeten, maar ik heb niks te zeggen.
Meester heeft een soort wurgstok in zijn handen. Een stok met een touw eraan wat gebruikt wordt om wilde dieren te vangen. Als je eraan trekt dan gaat het koord strakker om de nek. Hij wurmt het ding om mijn nek heen en trekt me naar zich toe. Hij trekt het strakker en ik krijg even geen lucht. Hij geeft me een zoen op mijn mond en laat me nog even wat spartelen van benauwdheid voor hij me weer loslaat.

Dan zie ik een bekend gezicht. De eigenaar van dat restaurant waar we zojuist waren. Meester verwelkomt hem en hij loopt naar mijn kooitje toe en bekijkt me uitvoerig. Meester prikt weer met de stok in mijn zij en benen tot ik met mijn benen wijd moet zitten om de prikjes te ontwijken.
“Lekkere kut he? Mijn kut” zegt Meester
“Hm ja zeker lekker Silbi. Ziet er geil uit” zegt hij
Meester laat het kooitje waar ik in zit wat zakken. Dan moet ik de man pijpen.
Vragend kijk ik Meester aan
“Hup” zegt Meester “geen vragen, gewoon doen wat ik zeg. strafpuntjes weg werken weet je nog?”
“Ja Meester” zeg ik en gedwee begin ik de man te pijpen.
Ik hoor de man kreunen dat het een lieve lust is en langzaam aan komen er meer mannen om de kooi heen staan om te kijken en ook een enkele nieuwsgierige vrouw.
“Wie gepijpt wil worden mag dat nu” zegt Meester en hier en daar willen inderdaad wat mannen gepijpt worden. Ze steken hun stijve pik door de tralies heen en ik moet ze allemaal pijpen.
“Zo dat helpt misschien tegen je vreetbuitjes rachab. Stop die pikken maar lekker in je keeltje” zegt Hij tegen me.
Ik heb helemaal geen vreetbuien, maar Meester maakt dat er weer van.
“Voorlopig krijg je niks te eten, dan weet je dat” zegt Meester
Ik voel al nattigheid, oh nee, kan ik hier een beetje honger gaan zitten lijden. Gelukkig had ik al net gegeten, maar nu dus voorlopig niet meer.
Terwijl ik iemand pijp hoor ik gerommel aan het kooitje. Blijkbaar zit er een luikje in wat Meester opent en geeft een condoom aan iemand, wat nu word ik ook geneukt. Meester houdt alles scherp in de gaten. Wie wat doet en hij lijkt er ook erg van te genieten. Ik zie een vrouw bij hem staan, hij speelt met haar naakte borsten, maar houdt mij toch ook scherp in de gaten.
Ik kreun en hijg het is ontzettend geil om zo gebruikt te worden, voor ik het weet spuit ik het hele kooitje onder met mijn natte kutgeil.
Meester geeft een paar kletsen op mijn bil met een klein zweepje.
“goed zo slet, laat je maar lekker gebruiken door die mannen” zegt hij geilend. Hij steekt ook zelf zijn pik nog een keer in mijn mond en ik proef het voorvocht uit zijn lul komen. Er gaat geen lul boven die van mijn eigen Meester dat weet ik wel. Gretig lik ik al het voorvocht op en zuig ik wild aan zijn pik.
Ik ga er zo in op, dat ik in eerste instantie niet merk dat hij een glas met champagne over mijn hoofd heen kiepert. Ik schrik ervan.
“he bah, ah bah” roep ik uit
“ga door met pijpen slet, niet stoppen”
Alles plakt en ruikt naar alcohol. Wanneer ik Meester pijp proef ik de smaak van die champagne over zijn lul heen.
Meester is er even klaar mee en zet me vast. Met mijn polsen in de hoeken en mijn benen wijd aan de onderste hoeken. Zo zit ik in het kooitje vast met mijn benen wijd.
De gasten vieren hun feestje door en spelen ook met elkaar. Na een tijdje zegt Meester dat ik vies ben en schoongemaakt moet worden. Hij pakt een emmer met lauw water en kiepert dat over mijn hoofd heen. Ik hap als een vis naar lucht en vind het lekker en vernederend tegelijk. Al die tijd zat ik in mijn eigen kutvocht en in die champagnelucht en nu krijg ik vers en lekker water over me heen. Hij duwt zijn vingers in mijn kut en zegt dat hij die even goed schoon moet maken.
“Mijn meisje is vies, die moet ik goed schoon maken” zegt Hij
Hij is er behoorlijk lang mee bezig om mijn kutje zo goed schoon te maken. Het dekentje is intussen ook zeiknat en wordt weggehaald door annadel en vervangen door een schone handdoek. Meester maakt me even los in het kooitje en zo kan ik mezelf afdrogen en weer even bijkomen.