Meesteres en ik spenderen steeds meer tijd in Portugal. Hoewel we heel veel vertraging hebben met het huis terug in bewoonbare staat te krijgen. Moeten we nu alleen nog de keuken installeren en dan hebben we een vaste plek om naar toe te gaan. Ik kan niet wachten tot alle kamers klaar zijn om onze eerste Femdom retreats in ons eigen huis te geven. Maar dit jaar hebben we een prachtig airbnb huis gehuurd dicht bij Lisbon om een internationaal gezelschap van top Domina’s te ontvangen.

Zoals altijd is het een mix van life style koppels en professionele dames. De bekendste Meesteressen zijn Mistress Lorraine, Mistress Ezada Sinn en natuurlijk Madame Caramel.

In het totaal waren wet met 12 gasten die in het huis verbleven en 5 extra die enkel op zaterdag avond aanwezig waren. Meesteres had mij de keuken gegeven en het koken voor zoveel mensen was een zware taak. Meesteres en ik waren eerst naar de Makro geweest en de hele auto vol eten geladen, we hadden dus alles in huis om er een prachtig feestmaal van de te maken. Een femdom retreat is vooral voor de dames om te ontspannen. Terwijl wij er voor zorgen dat ze van alle gemakken voorzien zijn. Maar het blijft toch prachtig om bijna 4 dagen lang omgeven te zijn door deze prachtig vrouwen. Iedereen moest iedereen dienen maar spel en straf allen met toestemming. Hoewel we allemaal heel erg ons best deden knalden de zwepen heel snel. Zo was ik de adapter voor Meesteres haar Doxy vergeten en dat resulteerde heel snel in 100 zweepslagen.

Zaterdag was het de belangrijkste dag we moesten voor 10 dames 5 gangen koken.

Gelukkig viel het allemaal goed in de smaak en de toon was gezet voor de rest van de avond. In de woonkamer brandde een mooi open vuur. Maar al snel kwam de warmte niet alleen van vuur. De dames lieten de zwepen knallen en al snel stonden alle jongens met rode billen en ruggen na te genieten van alle aandacht die we kregen. Naarmate de avond vorderde en de drank zijn werk deed werden de Meesteressen relaxter en onze taak was ze te aanbidden als de Godinnen die ze zijn.

Na deze prachtige avond was zondag de dag om de buurt te verkennen. We bezochten met zijn alleen een kasteel in de buurt. Het blijft leuk om zo als kinky groep rond te lopen. De dames hadden duidelijk de leiding en alles was heel subtiel maar het was duidelijk dat we precies deden wat ze vroegen. Het bewijs dat een Femdom dynamic natuurlijk en soepel gaat dat zouden meer mensen moeten proberen.

Op maandag was het inpakken en nagenieten van deze Femdom ervaring. Meesteres zal dit vaker organiseren en ik kan ieder Femdom koppel aanraden om mee te doen. De meesten gingen terug naar huis maar Meesteres en ik blijven nog 2 weken in Portugal. Ik dacht dat we het rustig aan zouden doen maar Meesteres bleef in de sfeer van de retreat en terwijl ik dit nu schrijf met met collar aan en een collectie zwepen op te tafel besef ik maar al te goed welke unieke levensstijl we hebben!

3 thoughts on “Femdom in Lissabon

  1. Wat een geweldige ervaring moet dit voor jullie zijn.
    En wat ziet je Meesteres er fantastisch uit. Ik vond haar al een schitterende verschijning, een zwarte schitterende dame. Intimiderend eigenlijk. Ze is nu heel erg afgevallen zie ik, en nog steeds ziet ze er schitterend uit. Heel veel plezier nog in Portugal en ik hoop dat je je collar nog lang mag dragen voor haar.
    Groetjes, Lewis.

Comments are closed.