Naalden workshop met Meesteres Diane Killer

Nu Meesteres alle ruimte heeft in haar nieuwe bdsm studio organiseert ze allerlei workshops. De meeste doet ze natuurlijk zelf maar deze keer had ze de franse Meesteres Diana Killer uitgenodigd. Behalve professioneel Meesteres is ze een echte fetisjist. Ze geniet er an om haar subs als een menselijke canvas te gebruiken. Dat doet ze zowel met touw maar haar ultieme specialiteit is naaldenspel. Zo heeft ze het record van meest gebruikte naalden en maakte ze de meeste prachtige kunstwerken. Het was dan ook een hele eer dat ze naar Londen kon komen voor deze workshop.

Er was meteen al heel veel interesse en de workshop was dan ook volledig uitverkocht. Zoals wel vaker gebeurt was er een sub die gebruikt zou worden als oefenvlees die op het laatste moment niet kon komen. Hoewel ik thuis zou blijven zei Meesteres dat ik mee moest komen met haar. Ik vind naaldenspel heel leuk maar om als oefenvlees door onervaren dames gebruikt te worden is toch een beetje spannend.

Aangekomen in de studio duurde het niet lang of iedereen kwam binnen druppelen. Het was een mix van heel ervaren dames, startende, lifestyle en er was zelfs een dominante Meester die zijn skills wilde verbeteren. Meesteres Diane begon met een uitgebreide uitleg haar Engels was heel beperkt maar geluk had ze een partner die goed Engels kon. Alle kennis werd gretig door de dames opgenomen en ze konden dan ook niet wachten om hun nieuwe skills uit te proberen.

Ik moest op de bank gaan liggen van Meesteres; Mistress Eden en Goddess Qadesh kwamen naar met toe.

Het is een vreemde ervaring om naalden op meerdere plaatsen tegelijk te krijgen. Maar al snel kwam ik in de routine en lag ontspannen te wachten op de volgende prik. Het is echter niet iets dat snel voorbij is en na enige tijd begon ik toch last te krijgen van de pijnprikkels maar ik hield goed vol. Dat was tot de dikkere naalden te voorschijn kwamen. Ze waren begonnen met de dunnere naalden die waren goed te doen. De dikke naalden was echt afzien, ik hoorde dat de andere subs het moeilijk hadden en toen de eerste dikke naald door mijn huid ging wist ik meteen waarom. Meesteres zag dat ik het lastig had en kwam voor me staan dat help altijd wel als ze me steunt. Uiteindelijk was het voorbij er moest alleen nog een mooi lint in het corset. Natuurljik moesten er nog uitgebreid foto’s genomen worden en dan was het tijd om de naalden er uit te halen. Dat ging gelukkig vrij makkelijk. Na 3 uur had iedereen vooral honger en met een deel van de groep nog even lekker gaan eten en kletsen. Al bij al een super geslaagde workshop, bij dat ik mee mocht van Meesteres.