Origineel uit 2021

Zo’n twee weken geleden organiseerde Meesteres een Black Mistress Party in Londen. Deze parties zijn altijd snel uitverkocht en normaal mag ik alleen mee om te zorgen dat de dames voldoende te drinken hebben en om alles op te ruimen. Maar Meesteres zei dat ik ook mocht komen maar dat ik niet mocht zeggen dat ik Joris haar partner was.

In een kleine dungeon in centrum Londen vond het plaats en omdat ik tot vlak er voor moest werken was ik aan de late kant. Toen ik binnen kwam was het spel dan ook al in volop bezig. Blijkbaar was forced bi het thema want de subs waren elkaar aan het zuigen onder luid toe juichen van de 5 prachtige donkere aanwezige dames.

Ik stond op een afstandje te kijken want hoewel ik tijdens het spel alles voor Meesteres doe ben ik echt niet bi. Meesteres zag me staan en gaf me het teken voor punishment position. Ik draaide me om en enkele seconden later kwam de eerste slag op mijn kontje met een lederen plak. Het was verrassend zacht. Het was dan ook Meesteres niet maar 1 van de nieuwe dames die mijn kontje aan het bewerken was. Een paar minuten later kwam Meesteres er bij staan en ze liet haar zien hoe ze me echt pijn kon doen. Al snel had ik moeite om in positie te blijven en Meesteres liet me op de grond liggen en samen met 2 andere dames kwam een regen van slagen op mijn lichaam. Eindelijk was ik aan het genieten.

Na deze opwarming kreeg ik wat tijd om op adem te komen. Ik keek naar alle anderen die aan het spelen waren. Waarbij vooral de mega strap-on die diep in de sub verdween indrukwekkend was. Goddess Amara zag me rond kijken en riep me bij haar. Ze had zelf een mooie zwarte strap-on om en ik kreeg meteen de opdracht om deze goed te pijpen. Ik begon aan mijn taak. Hoewel ik weinig heb met een stuk hard plastiek in mijn mond. Vind ik het wel heel bijzonder om zo dicht bij deze prachtige vrouw te zijn. Ik kon haar vrouwelijke geur lekker ruiken en was weer aan het genieten.

Een andere Meesteres kwam er bij staan en vroeg of hij (ik dus) een beetje goed kon deep throaten. Ze aarzelde geen moment en duwde haar strap-on diep in mijn keel. Ik begon te kokhalzen maar deed mijn best om alles te ontvangen. Pas toen mijn neus hard tegen haar kruis aandrukte liet ze mijn hoofd los en snel bewoog ik naar achter. Ik moest hoesten, speeksel en slijm liep uit mijn mond mijn ogen traanden maar ik zag de grijns van Goddess Amara. Zonder aarzelen zei ze opnieuw en daar ging ik weer. Na nog enkele rondje vroeg ze of ik even wilde rusten. Volledig buiten adem knikte ik. Zachtje begon ze in mijn ballen te trappen en zei met een glimlach begin maar weer te Deep Throaten als je er klaar voor bent. Elke dertig seconden of zo voerde ze de intensiteit van haar trappen op. Ik had dan ook geen keuze dan na een paar minuten haar strap-on weer diep in mijn keel te laten verdwijnen. Maar ik had er steeds meer moeite mee. Meesteres was ondertussen mijn spel aan het bekijken en zag dat ik heel veel moeite had.

Ik hoopte dat Meesteres me zou verlossen maar ze had daar andere ideeën over. Ze nam een heel gemene single tail van de muur en begon me aan te moedigen door hard met de zweep op mijn rug te knallen. Wat een pijn deed het maar het hielp wel om braafjes mijn keel open te zetten. Na een paar minuten was het voorbij en ik viel op de grond om bij te komen. Ondertussen hoorde ik Goddess Amara tegen Meesteres zeggen dat ik nog heel veel te leren had.

Even later was de spanking bench vrij en Meesteres gebaarde dat ik er moest op gaan liggen. Meesteres bond me stevig vast en met mijn kontje in de lucht kon ik alleen afwachten wat er komen zou. Meesteres zei, ik hou er niet van om klachten over je te krijgen. Als iemand zegt deep throaten dan doe je dat zolang het nodig is zonder te klagen. Ze nam een dikke cane en zei tegen mij, ik wil geen geluid horen. 20 harde slagen kwamen neer ik moest mijn uiterste best doen om het niet uit te schreeuwen. Maar Meesteres had gelijk ik verdiende straf. De andere dames stopten met hun spel en moedigden Meesteres aan om harder te slaan. De tranen stroomden uit mijn ogen en ik moest op mijn lip bijten om het niet uit te schreeuwen.

Uiteindelijk was het over Meesteres was zo aardig om ontsmetting alcohol op mijn bloedende kont te spuiten. Ik reageerde al niet meer en was blij dat het voorbij was en Meesteres voor me zorgde. Tot de rest van het feestje lieten ze me daar vast gebonden liggen en had ik de tijd om na te denken over mijn straf.

Elke kerst geef ik Meesteres een persoonlijk vanilla cadeautje en een kinky. Ik kwam op de website van Research and Desire terecht. Daar kan je een remote Deep Throat trainer toestel kopen. Via sensoren kan het detecteren of je wel degelijk heel de dildo diep in je keel hebt. Je Meesteres kan dan online een trainingsschema instellen over hoe lang en hoe diep en dan moet je dat als slaaf netjes doen voor haar. Zou ik het kopen voor Meesteres? Ik wil graag beter voor haar worden maar ze is altijd zo extreem in haar training. Wat denken jullie dat een geschikt kinky kerstcadeau is voor haar?