Hai ik ben Rachab, een dame van rond de 40 jaar met een behoorlijke voorgeschiedenis in de kinkyscéne, seksindustrie en nog meer.

Schrijven doe ik erg graag, omdat ik echt een kwebbeltante ben. Daarnaast heb ik een typediploma en haal ongeveer 400 aanslagen per minuut. Mensen, die dus denken dat ze beter met me kunnen chatten als praten, omdat dit wat langzamer gaat, komen van een koude kermis thuis 🙂

Mijn creativiteit kan ik er goed in kwijt en toen Hans dan ook vroeg of ik eens wat voor TKW wilde schrijven, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Ik hoop dus ‘the kinky web’ af en toe eens te voorzien van een leuk stuk tekst. Soms wat erotiek en dan weer eens serieus over wat leeft in de kinky scéne.

“Being a sub is a drive, not a choice”. Ik ben sub en dat ben ik al heel lang. Al zo lang als dat ik me kan herinneren. Waarom het zijn van een sub een ‘drive’ is en geen keus, is iets waar ik me al lang van doordrongen ben. Ik ben gedreven om te dienen. Dienen is voor mij, soms zwaar en soms ook pijnlijk, maar iets in mij zegt dat ik moet. Iets wat ik niet kan en ook niet wil ontkennen.
Ik doe het niet voor iedereen, maar voor een man die deze gevoelens bij mij losmaakt.

Sub zijn ben ik dus niet voor iedereen, niet zomaar voor iedereen die dat wilt.

Op internet kom ik geregeld mannen tegen die denken dat elke sub hun moet dienen, anders ben je geen sub, vinden zij. Dan wordt je uitgemaakt voor ‘faker’ of ‘nepsub’ of andere zaken die bedoeld zijn om je te kwetsen.

Naast sub ben ik ook slet. Als slet ben ik wat makkelijker. Ik heb veel ervaring met gangbangs, die doe ik erg graag. Soms ga ik naar een parenclub voor een gangbangavond en soms doe ik dit bij vrienden. Zeker tijdens een gangbang ben ik niet erg selectief, maar hier moet je dan ook niet meer van mij verwachten dan eenmalig platte seks.

Slet zijn is ook een drive van mij, een drive die niet meer zo ongecontroleerd is als dat hij vroeger was. Tegenwoordig is deze drive in handen van mijn Meester. Ik heb afspraken met hem hierover en hij heeft het laatste woord. Altijd! Ook als ik een man niet leuk vind, heeft Meester het laatste woord. Wanneer hij het wilt, gebeurt het en als hij het niet wilt, gebeurt het niet en niet anders. Dit kan dus zeker betekenen dat ik seks moet hebben met iemand die ik niet aantrekkelijk vind, of het niet mag met iemand die ik wel aantrekkelijk vind.

Dit is een situatie waarin ik mij prettig voel en gerespecteerd voel en voel dat ik mijzelf volledig kan ontplooien tot wie ik ben. Onder begeleiding en controle van mijn Meester.

Een sub is niet altijd een slet en een slet is ook zeker niet altijd een sub. Het is wel belangrijk om die twee zaken gescheiden te kunnen houden en zien. Sommige subs zijn heel monogaam, of niet eens veel met seks bezig. Andere sletten zijn totaal niet onderdanig, hebben niets met bdsm of kinky zaken. Zoveel mensen, zoveel verschillen zijn er ook, maar ik kan alleen voor mezelf praten en mijn gedachtes met jullie delen en ik hoop dat jullie dat leuk en spannend vinden.

Wanneer ik slet voor mijn Meester, dan is het niet de bedoeling dat andere mannen mij zomaar gaan domineren. Dan ben ik gewoon gelijkwaardig met die mannen. Tenzij mijn Meester mij anders beveelt.

Toen ik nog een tiener was, was ik ook een slet en een sub. De drive was toen zo sterk, dat ik deze niet altijd in de hand had. Een Meester had ik toen ook nog niet. Dat voelde ongemakkelijk en incompleet. De strenge en strakke hand van mijn Meester, was iets wat ik toen heel erg miste. Niet een strenge en strakke hand die mij wilde veranderen, mij wilde maken tot iets wat ik niet ben, maar een strenge en strakke hand die mij kon vormen tot wie ik juist wel ben.

Dienen, het is niet iets wat ik altijd lekker vind. Het is iets wat me soms moeite kost en soms pijnlijk is voor mij, maar het is iets, wat diep in mijn ziel geworteld is. Het is iets waarvan ik moet doorgaan. Een drang, een drive, een urge, waar ik inmiddels veel sterker in ben gegroeid en welke niet meer ongecontroleerd is. Nu ik wat ouder ben, weet ik wel, dat het zo sterk is, zo krachtig is, dat dit de reden was dat ik het vroeger niet kon controleren. Daar heb ik in moeten groeien, moeten leren en moeten ervaren. Nu ik die kracht in mijzelf heb, is het aan mijn Meester om die kracht te gebruiken op de manier waarop hij dat wilt gebruiken.

De grootste misvatting die over subs leeft is, denk ik wel, dat ze zwakke en makkelijke wezens zijn. Mijn ervaring is juist precies het tegenovergestelde. Daarom hebben subs een Dominant nodig. Iemand die ze aankan. Een persoon met pit en karakter, die boven ze kan staan en ze, zonder ze te mishandelen, op hun plek weet te houden. Dat is niet altijd makkelijk.

Een drang dus en geen keus, omdat het in mijn bloed zit en veel meer is dan een ‘spelletje’ in de slaapkamer. Het zit in mijn karakter en blijkt uit heel veel dingen die ik onbewust doe in het dagelijkse leven. Herkenbaar?

Rachab