Na zo’n dertig stukjes geschreven te hebben voor TKW en daarmee niet zelden op veel lange tenen te zijn gaan staan, was het tijd voor een pauze. In mijn werk heb ik steeds meer met video te maken en ik ben vooral gefascineerd door animaties.

Dit is een experiment. TKW is een site die vooral om tekst draait en behoorlijk veel tekst ook en dat is eigenlijk best zeldzaam in een tijd waarin de concentratiespanne van mensen steeds korter wordt. Het leek me een interessant idee om zo af en toe wat bewegend beeld toe te voegen. Of dat in goede aarde valt, mag ik gaan afwachten in de komende dagen. Of ik deze formule handhaaf is ook nog maar de vraag.

Vast staat nu al wel dat ik zelf immens veel plezier heb dit soort clips te maken. Ik hoop van ganser harte dat het plezier wederzijds is.

Hans van der Kamp