Kuisheid de basis van een goede Femdom relatie

Origineel uit 2015

Verleden week donderdagavond kreeg ik zonder waarschuwing de volgende whatsapp binnen “Chastity NOW”. Deze twee kleine woordjes voor haar hebben zo’n grote impact op mijn leven. De eerste twee weken van het jaar al in Chastity gezeten. Ik mag nooit komen zonder toestemming maar met het kooitje er om is het toch een heel ander verhaal. De eerste 24uur is geen probleem. Ik word wakker door een ochtend erectie maar kan daarna weer zonder probleem gaan slapen. Na 24uur verkeer ik in een constante toestand van geilheid. Je kent het moment vlak voor je gaat komen, het moment waarop je denkt als ik nog nog één keer stoot dan kan ik het niet meer tegenhouden. In die toestand ben ik nu constant. Het gevoel dat als je heel even je buikspieren aanspant dat een golf van genot je overspoelt. Maar niets is minder waar, de verlossing komt niet het gevoel blijft de frustratie word erger.

Gelukkig is Meesteres lief voor me. Ze stuurt lieve woordjes en heel erg sexy foto’s. Ze plaagt me maar ik geniet van de aandacht, soms negeert ze me volledig tijdens een periode van kuisheid en dan is de kuisheid niet het ergste meer. Dan twijfel ik aan onze relatie, houdt ze nog van me, als ze van me houdt dan wil ze toch ook met me vrijen.

Behalve het constante gevoel van net niet komen, zorgt het slechte slapen voor een kort lontje. Ik kan op mijn werk niet veel verdragen van mijn collega’s. Ik word snel kwaad maar nog veel sneller emotioneel. Mijn emoties gaan echt alle kanten op, van extreme liefde ultiem geluk naar twijfel of ik dit wel kan en wil.

Hoewel ik het er erg moeilijk mee heb is de slotsom zeker positief. Het zorgt voor duidelijkheid in onze relatie, Meesteres bepaald mijn seksualiteit, ze bepaald of ik mag genieten of moet afzien voor haar. Kuisheid is 24/7 en dat is uiteindelijk wat ik wil mij elke dag opnieuw volledig geven aan mijn geliefde, mijn Meesteres. Ik kan alleen maar hopen dat ik sterker ben dan ik me voel, dat ik ergens de kracht vandaan kan halen om elke dag opnieuw mijn onderdanigheid te omhelzen en mijn eigen egoïstisch gevoelens kan beteugelen. De tijd zal het leren of ik zwak of sterk ben. Ik ben in elk geval dankbaar dat ik de kans krijg om me te bewijzen van mijn Meesteres.

Je kan hier de kijk van Madame Caramel vinden op kuisheid.