Meesteres Tess, Mei is kortingsmaand

De prachtige Meesteres Tess is al jaren een icoon in de Nederlandse BDSM wereld. Ze weet als geen ander een echt kinky spel samen te stellen. Geniet je van lekker door haar strap-on genomen te worden of hou je van een extreme caning of misschien is enkel haar prachtige voetjes kussen wat je wilt. Geef haar je kinks en ze zal je binnen jouw en haar grenzen een prachtige sessie geven. Langere sessies zijn niet in iedereens bereik maar deze maand kan het gebeuren. Meesteres Tess biedt al haar slaven een prachtige korting aan.

AANBIEDING MEI MAAND !!

1 uur spel van 180 euro nu maar 150 euro, 1 uur van 200 euro nu maar 175 euro en 1 uur 225 euro nu 200 euro. Deze aanbieding geldt alleen voor 1 uur spel.

Alle opties en contact mogelijkheden vind je natuurlijk op haar website.