Kinky Sara (Antwerpen)

Sara is een 23 jarige Roemeense godin, die je terug kan vinden in de Schippersstraat 25 te Antwerpen. Daar speelt ze een kinky sensueel spel met haar klanten. Stel je voor dat je haar lange lak laarzen mag aanbidden en langzaam begint je verlangen naar deze prachtige vrouw te groeien. Natuurlijk zal je een klein beetje pijn moeten verdragen, je bent tenslotte bij een kinky dame. Maar de manier waarom ze een man weet te teasen zorgt ervoor dat je alles doet voor deze blonde stoeipoes.

Als je serieuze interesse hebt om met mij af te spreken, dan mag je mij een sms of whatsapp bericht sturen. Doe dit in het Engels! En bellen heeft geen zin, ik neem namelijk niet op om mijn afspraken met andere klanten niet te verstoren. Je kan mij een app of sms sturen op +32 465 809 831 (in het Engels!).