Madame Caramel – April (Eindhoven)

De Engelse Meesteres Madame Caramel is steeds vaker in Eindhoven. Deze keer blijft ze bijna de hele maand April. Wie Madame Caramel nog niet kent laat me haar even voorstellen. Ze is wat je noemt een lifestyle Meesteres. Ze heeft een kleine groep slaven die haar elke dag dienen en er voor zorgen dat ze zorgeloos door het leven kan. Ze hebben hun leven toegewijd om haar te dienen. Ze speelt dan ook geen spelletje maar ze is Dominatrix.

Ze geniet van de goede elementen die het leven brengt. Dit kan van luxe uit eten gaan tot het bevredigen van haar kinks. Zo is ze een echte sadiste en geniet er van samen je grenzen te verkennen. Wil je voor haar net dat kleine beetje verder gaan? Natuurlijk worden er geen persoonlijke diensten aangeboden maar dat wil niet zeggen dat er geen penetratie is. Ze heeft een enorme collectie strap-ons die ze maar wat graag wil gebruiken. Stel je voor dat je voor haar op je knieën zit en wacht tot ze langzaam bij je naar binnen gaat. Ze zal niet stoppen tot je uitgeput kreunend vraagt om te stoppen. Genietend van de vrouwelijke kracht die ze over je heeft.

Sessies zijn minimaal 90 minuten en worden in haar flat uitgevoerd. Wil je een andere locatie dan kan dat geregeld worden maar alleen voor langere sessies.

Op koningsdag komt Mistress Noir ook naar Eindhoven tot 2 mei. Gedurende deze tijd kan je dubbel sessies doen met Mistress Noir en Madame Caramel. Als je van bi-sessies houdt dan is dit de ultieme dubbel. Madame Caramel zal je aansturen hoe je het beste Mistress Noir kan bevredigen.

Zoals altijd is je boeking pas bevestigd als er voorschot overgemaakt is anders kan Madame Caramel geen tijd voor je reserveren. Wacht dus niet langer en boek je sessie vandaag nog via haar website.