Ontspannen bij Madame Chanet

Bij Madame Chanet in Kerkrade kan je heerlijk ontspannen met een dame naar Keuze. De prachtige Luxe kamers zorgen voor een mooie relaxe sfeer en het is dan ook een ideale locatie. Natuurlijk had deze club onze aandacht niet gekregen als er een andere vorm van ontspanning was. Er zijn 2 kamers ingericht voor sm spel. Waarvan 1 in de kelder is waar je een angstig middeleeuws kerker gevoel krijgt. Ben je meer dan de traditionele studio dan is er op zolder een kamer ingericht waar alle speeltjes voor handen zijn voor een prachtig sm spel.

Natuurlijk heb je meer nodig dan een alleen een sm kamer. Vier prachtige Meesteressen staan klaar om je de klappen van de zweep te leren kennen. Samen hebben ze voor iedere kinky wens een antwoord. Ben je beginner of een ervaren sub of heb je alleen een voet-fetish, je bent meer dan welkom voor een spannend spel.