Dan hoor ik hoe annadel ervan langs krijgt. Meester Leo neemt haar flink te grazen.
“Medelijden met je zusje? Zo eens kijken of ze ook zoveel medelijden met jou gaat hebben” Zijn stem klinkt streng, bijna boos.
Ik hoor annadel roepen en schreeuwen van de pijn. annadel huilt niet zo snel als ik, maar nu gaat ze wel huilen.
Ik worstel me uit mijn subspace, wil naar annadel toe, bedenk ik me.
Meester lacht en zegt tegen Leo:
“lijkt erop dat het werkt, ze komt bij”

Ik voel me nog wat wankel, annadel houdt zich muisstil, is in zichzelf gekeerd. Alsof ze bang is om een verkeerde beweging te maken.
“oh ga je toch nog meedoen?” vraagt Meester Leo “dacht al dat annadel weer alle klappen in haar eentje op moest vangen, maarre hoe zit dat? Val je elke keer neer na 1 goede mep?”
Meester Leo. Hij is hard en gemeen, harder dan mijn Meester. Soms vind ik hem te hard. Die opmerking vind ik echt niet leuk, maar bij hem hoef ik niet te rekenen op medelijden, dat weet ik ook.
Ik zeg niks, haal diep adem en sta op om me bij mijn zusje te voegen. De kettingen worden vastgemaakt aan mijn boeien. De slagen gaan door.

De klappen raken mijn huid welke langzaam opengaat na slagen met een prikbatje. Striemen en blauwe plekken tekenen zich af op mijn lichaam. Na een tijdje stoppen ze met slaan. Meester ritst zijn gulp open en begint over mijn lichaam heen te pissen. Zijn pis brandt op de opengeslagen plekken.
Ik voel me vies. Hij spuugt in mijn gezicht, wrijft zijn spuug uit over mijn wangen en door mijn haren. Duwt mijn hoofd omhoog en kijkt me streng aan, maar zegt niks meer.
Meester Leo doet daarna hetzelfde bij annadel. Hij probeert haar in haar mond te raken met zijn pis, als hij een beetje omhoog plast en annadel haar mond open moet houden.
“Bingo!” hoor ik mijn Meester lachend roepen, waaruit ik opmaak dat het gelukt moet zijn.

We worden losgemaakt en krijgen de opdracht om de vloer te dweilen. De Meesters drinken wat en annadel en ik dweilen de vloer. Onderwijl we nog nadruipen van het plas op ons lijf. Af en toe kijken we elkaar betekenisvol aan. Blijkbaar ga ik er teveel in op, want Meester duwt me plots omver met zijn voet. Hij duwt en schopt wat tegen me aan met zijn voet.
“Zo, ik zal even meehelpen met dweilen, anders is het morgen nog niet klaar” zegt hij. De trappen worden wat harder en gemener. Ik word heen en weer geduwd over de grond heen met zijn voeten.
annadel houdt zich in deze keer en reageert niet op wat Meester met me doet, maar blijft rustig doordweilen. De harde klappen staan nog te vers in haar geheugen gegrift om voor me op te komen. Meester schopt me echter haar kant uit, zodat ze in een hoekje geduwd wordt en niet meer weg kan. Ze weet niet goed wat ze nu moet doen en blijft stil zitten, terwijl ze strak naar de grond kijkt.
“Zo, zo, twee pissletjes bij elkaar Leo, lekker dan of niet?”
“Dat moet nog blijken” zegt Leo
“Ja dat is waar, dat moet nog blijken, maar heb de mijne al lekker geneukt en ben al door haar gepijpt. Kan beter, maar was geen slecht begin” zegt Meester.
“Okay okay. Nou is die vloer al schoon? dan wil ik dat ook wel eens uitproberen” zegt Leo.
Hij staat op en begint ook tegen ons aan te schoppen met zijn voeten en te duwen. Dan duwt hij annadel haar benen uit elkaar met zijn voeten.
“jij die kut dan en ik die van jou?” vraagt hij
“ja prima” zegt Silbi.
Ze ritsen hun gulpen weer open en we moeten ze pijpen. Meester Leo wordt door mij gepijpt en Meester Silbi door annadel. Het wordt ons niet makkelijk gemaakt. We kokhalzen en moeten bijna spugen, omdat de pikken zo diep doorgeduwd worden in onze strot.
Daarna gaan ze ons neuken. Meester Leo voelt heel anders aan als mijn Meester, dat is echt even wennen.
Ik vind het zwaar, ik ben het ook niet echt meer gewend. Meester heeft dat door en zegt dat hij nog niet eens aan de strafpunten begonnen is en dit nog maar een voorproefje is.
Het maakt me angstig, maar annadel pakt mijn hand vast en knijpt er bemoedigend in.
Glimlachend kijkt ze me aan en ik haar ook. Het is alsof ik vlinders in mijn buik krijg als ze zo naar mij kijkt. Het stelt me gerust, ik wil haar zoenen.
Zonder erbij na te denken zoen ik haar, in de mond waar haar Meester net nog in geplast heeft. Het kan me niet deren. Ze is mooi, ze is lief, ze is geil en onderdanig. Ze is precies mijn type.
Weer komen de mannen niet klaar. Ik ben wat verbaasd.
“Wij komen niet zo makkelijk klaar” zegt Meester.
Dat belooft dan wat. We zullen dus hard aan de bak moeten.

Het is tijd voor een pauze. Ze hebben een mooie jacuzzi staan, waar we in gaan. We spoelen ons eerst af onder de douche. Er zijn drankjes en wat hapjes gemaakt door annadel en even tijd voor ontspanning. Zo kunnen onze wonden even rusten en kunnen we lekker ontspannen in de armen van onze Meesters.
Meester Silbi en Meester Leo zijn vrienden door dik en dun. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden en ik weet dat ze ook allebei biseksueel zijn en dat mijn Meester ook masochistisch is, maar alleen door Meester Leo gepijnigd wordt. Hij is niet onderdanig naar hem toe. Ze zijn allebei dominant.
In het warme bubbelwater, voel ik Meester zijn handen over mijn lichaam glijden. Strelend en voelend. De mannen zitten naast elkaar en ik zit op Meester Silbi zijn schoot en annadel op Meester Leo zijn schoot. Al snel zoenen annadel en ik elkaar al weer. Blijkbaar is het gevoel wederzijds, want ze zoekt me zelf ook op.
Dan voel ik dat een hand om Meester zijn pik gaat en het zijn niet mijn handen of die van annadel. Het is Meester Leo zijn hand. We zitten met zijn allen aan elkaar te voelen en met elkaar te zoenen. Alleen ik zoen niet met Meester Leo en Meester Silbi zoent niet met annadel. Die afspraken zijn zo gemaakt, omdat we dat willen en daar houden we ons ook aan. Meester Silbi en ik zijn echt een stelletje en Meester Leo en annadel ook.

We praten met elkaar en het is erg gezellig en geil zo met zijn vieren. We hebben ook veel lol samen. Meester Silbi maakt overal een mop van. Dat deed hij altijd al. Mijn Meester, ik hou van hem. Nu we bij elkaar zijn is het alleen maar nog leuker dan dat ik had verwacht.
Het blijkt dat er van alles van tevoren geregeld was voor mijn komst. Ik voel me zo ontzettend welkom. Ze zeggen ook dat ze erg naar mijn komst hadden uitgekeken en dat blijkt. De komende dagen zijn ze ook vrij en kunnen we dus heel veel doen met zijn vieren. Er staat voor die avond alweer een etentje gepland.
We moeten ons daarvoor klaar gaan maken en gaan het bubbelbad uit om uitgebreidt te douchen. In het volle licht van de badkamer, zie ik pas hoe erg ik eraan toe ben. Mijn dunne, blanke huid is behoorlijk stuk, blauwe plekken zitten overal. Verschrikt kijk ik annadel aan. Zij is ook wel blauw, maar haar huid is toch wat dikker dan de mijne. Hoe ga ik dit straks verbergen?
“Komt wel goed hoor, maak je geen zorgen” zegt ze.
We douchen en drogen ons af en kwebbelen vijf kwartier in een uur met elkaar. Dan hoor ik meppen uit de kamer ernaast komen en wil kijken.
“Dat zal Leo wel zijn die jouw Meester nog wat zweept” zegt ze
“Wil ik graag zien, mag dat?” vraag ik
“Ja denk het wel, vast wel. Zal ik meelopen?” vraagt annadel
“Lijkt me een goed plan” zeg ik
We kijken om het hoekje van de kamer en zien inderdaad Meester Leo tekeer gaan met een zweep op mijn Meester. Ik zie hoe mijn Meester kreunt en kronkelt van opwinding.

“wilde jij ook nog wat rachab?” vraagt Meester Leo gemeen.
“nou uhh nee. Ik had wel genoeg zo hoor” zeg ik
“Streel hem maar. Dat vindt hij lekker, wanneer ik hem geslagen heb, maar ik heb er nooit zin in” zegt Meester Leo. Bij zijn slavin doet hij dat wel, maar bij Silbi vindt hij dat niet prettig. Dus normaal gesproken doet annadel dat, maar nu mag ik het doen.
Ik loop naar mijn Meester toe en kus en streel zijn rug en wrijf met mijn naakte lichaam tegen het zijne aan. Nu wilde ik dat ik niet zo klein was, dan kon ik er beter bij.
Dan zie ik hoe Meester langzaam weg zakt van het intense genot.
Het lukt hem nog om zich naar het matras te draaien en daarop te gaan liggen. Gelijk kruip ik tegen hem aan. Het is een mooi gezicht, die kwetsbaarheid bij mijn Meester te zien.
ik kus hem en streel door zijn haren en over zijn rug.
“Hou van je” fluister ik in zijn oor.
“Hmmm” kreunt hij zachtjes, een glimlach verschijnt om zijn mond en langzaam aan opent hij zijn ogen weer.
“lekker teefje… hou ook een beetje van jou” zegt Hij, zoals altijd ‘een beetje’ . Verschil moet er zijn, vindt hij.