Meesteres en ik waren weer lekker lang samen. Begin december waren we terug in Londen. Waar we voor het eerst samen gespeeld hebben in haar nieuwe studio, Hackney Wick Dungeon Suite! Het is zo fijn om weer een eigen plek te hebben om te spelen. Thuis is Meesters toch altijd net wat voorzichtiger wanneer het op geluid aankomt. We kunnen letterlijk het TV programma volgen die op staat. Dus ik weer wel zeker dat ze het knallen van Meesteres haar zweep kunnen horen. Het was dan ook geen verbazing dat ik Meesteres naar haar lange single tail whip zag grijpen. Het was lang geleden dat ik zonder enige vorm van opwarming haar meest extreme zweep moest verwerken. Het duurde dan ook niet lang of ik zat te snikken en te bewegen bij elke slag die Meesteres op mijn rug liet neerkomen. Het was de bedoeling van Meesteres om mij te laten zien dat ze mij kon breken met slechts enkele slagen. Ik had verwacht een hele avond te spelen maar na 10 minuten was het al over. Snikkend lag ik in Meesteres haar armen. Ze troostte me maar maakte me ook duidelijk dat het haar keuze is hoe en wanneer ze met met speelt. Ik had het nodig ik was weer eens goed op mijn plaats gezet wat is ze toch een prachtige dominante vrouw die mij volledig controleert.

Enkele dagen later vlogen we samen naar Eindhoven waar het weer onze normale routine was. Maar Meesteres voelt zich goed en filmt heel veel. Dus af en toe gebruikt ze me om haar te aanbidden wat ik met heel veel toewijding en plezier doe.

Het hoogte punt van deze periode was zonder twijfel de Femdom high tea. Meesteres had prachtige Dames uitgenodigd die we mochten dienen. Ik was blij om Mistress Eve weer te zien. Wat een bijzondere vrouw is ze toch alleen de eer om in dezelfde kamer te zijn maakt me al blij. Wist je dat ze binnenkort weer ontvangt in Donna Fiera? De andere Dutch Royalties waren Meesteres Catastrov, Goddess Akimi, Meesteres Kate Feniks en Mistress Noir. Ik had de traditionele sandwiches gemaakt die gelukkig in de smaak vielen. De thee maar vooral de champagne vloeide rijkelijk. Toen was er een heel bijzonder moment. Meesteres haar sissy dient haar al langer dan ikzelf ze hebben een turbulente relatie gehad maar de laatste jaren heeft ze zich volledig overgegeven aan Meesteres en dient nu wanneer ze kan.

Meesteres wilde dit goede gedrag belonen en laten zien dat deze D/s relatie wat haar betreft voor altijd is. Dit was dan ook het moment dat ze haar collar om maid mukamba haar hals deed. Vanaf nu heb ik er een zusje bij, welkom!

De rest van de avond stond volledig in het teken van de Meesteressen. Ze hadden het duidelijk naar hun zin en een blije Meesteres is een blije sub. Dankuwel voor deze bijzonder avond!