Het is nu een maand geleden dat ik mijn baan opgezegd had en bij mijn Mevrouw ingetrokken was. Het was een drie slaapkamer flat en ik had de kleinste kamer gekregen. Veel stond er niet in een eenpersoons bed een tafel en stoel en een kleine kast. Ik had al mijn spullen uit mijn oude flat in een opslag moeten plaatsen zelfs mijn kleren. Mevrouw had met 2 paar huiskleren gegeven en een butlers outfit dat was alles. Ik mocht elke 2 weken naar de bibliotheek gaan om maximaal 3 boeken uit te lenen. Mevrouw had me aangeraden om vooral boeken over butlers te kiezen. Geen TV, geen telefoon, geen internet het waren alleen maar afleidingen van mijn taak om haar te dienen.

Ik moest om 6 uur ’s ochtends op staan en aan mijn fitness routine beginnen. Slecht een half uur maar het was zeer intensief. Daarna douchen en mijn huisuniform aan. Om precies 7 uur klop ik op de deur van Mevrouw haar kamer in mijn handen een tray met haar ontbijt die voornamelijk uit fruit bestaat. Terwijl Mevrouw aan het eten was moest ik bij de deur staan ogen naar beneden gericht wachten tot ze me nodig had. Het was mijn favoriete moment van de dag. Mevrouw slaapt meestal in een satijnen top die niets aan de verbeelding overlaat. Als ik geluk had kon ik net haar voetjes zien terwijl ik wacht.

Mevrouw heeft hele kleine voetjes, ze zien er zacht en perfect uit. Elke keer als ik zie word ik super hard, hopend dat Mevrouw het niet opmerkt. Ze knipte met haar vingers wat mij uit mijn gedachten trok, ongeduldig was ze naar haar ontbijt tray aan het kijken. Ik kwam snel in actie waarna Mevrouw opstond naar de badkamer liep om zich klaar te maken voor werk. Ik ging naar mijn plek naast de voordeur staan wachtend tot Mevrouw klaar was. Uiteindelijk was het moment daar ze liep naar me toe op haar hoge hakken gekleed in een klassieke maar toch sexy zwarte jurk. Ik had haar aktetas voor haar klaar en wenste haar een prettige dag op kantoor. Ze keek me even aan en zei, je lijst ligt in de keuken. Ja Mevrouw.

Zoals altijd heb ik een drukke dag maar ik doe het graag. Het zorgt voor rust. Mevrouw zien glimlachen als ze binnenkomt en haar daarna bedienen de rest van de avond is het fijnste moment van mijn dag. Soms laat ze me de hele avond in de keuken wachten als ze me nodig heeft gebruikt ze de bel. Pijlsnel ga ik dan naar haar toe, natuurlijk altijd even buigen als ik de kamer binnen loop. Rond een uur of 10 liet Mevrouw weten dat ze mijn diensten niet meer nodig had en ik ging nog even snel douchen voor bed. Mevrouw had al haar werkkleren gewoon de grond laten vallen. Ik raapte alles netjes op en deed het in de wasmand. Ik was nog een sok vergeten. Ik keek er even verlangend naar en snel stak ik haar sok in mijn broekzak.

Snel liep ik naar mijn kamer waar ik de meteen in bed kroop. Met de lampen uit en onder de dekens rook ik aan haar sok. Mmmm wat lekker, ik moest meteen aan Mevrouw haar perfecte voetjes denken en ik werd steenhard. Het duurde maar een paar seconden voor ik met een ingehouden kreun klaarkwam onder mijn dekens. Schuldig draaide ik mij om en probeerde te slapen.

De volgende dag zei Mevrouw dat dit weekend haar oudtante langs zou komen en dat ik voor een bijzondere lunch moest zorgen op zaterdag. Ze keek me even indringend aan en zei, ik wil je op je best hebben. Mijn tante heeft voor me gezorgd toen ik een puber was. Hoewel ze heel erg streng voor me was heeft ze er voor gezorgd dat ik nu de vrouw ben die je dient. Toen het zaterdag was, zag ik de Mevrouw nerveus was, ze controleerde alles wat ik deed en corrigeerde elke detail hoe klein ook.

Uiteindelijk ging de bel. Ik deed de deur open en een oudere dame stond voor me maar tot mijn verbazing stond een man in hetzelfde uniform achter mij. Ik staarde hem aan, waarom heeft ze haar eigen butler bij? De vrouw kuchte even en keek me kwaad aan, je hebt nog veel te leren. Haastig stapte ik aan de kant en verwelkomde haar. Je kan in je kamer wachten James neemt je taken waar. Ik stamelde “ja Mevrouw”.

Ik zat heel ongelukkig in mijn kamer terwijl ik ver weg geluide hoorde van een conversatie. Waarom mocht ik de dames niet dienen ik had zoveel werk in de voorbereiding gestoken. Uiteindelijk ging de bel en haastte ik mij naar de woonkamer. Beide dames zaten aan dezelfde kant van de tafel. Ik maakte mijn mooiste buiging en ging voor ze staan. Tot mijn schrik zag ik de sok van Mevrouw op tafel in een doorzichtig plastiek tasje. Ik liep rood aan en begon iets te stamelen. Hou je mond zei haar tante. We hebben je net besproken en wordt tijd dat je eindelijk leert wat dienen echt wilt zeggen. Je gaat nu met mij mee en ik zal je de perfecte butler maken. James kan hier je taken waarnemen. Je moet niets meenemen en ze stond op en liep weg. Ik keek Mevrouw aan maar ze had een gezicht van staal. Ik kon niets anders dan achter haar tante aanlopen.