Mrs Illucia (Den Haag)

Profiel:

Ik ben een Meesteres die met veel passie en inzicht haar dominantie gebruikt tijdens commerciële sessies.
Ik speel niet alleen met ervaren sm-ers, maar ook met diegenen die dit pad nog maar net gaan bewandelen. Die neem ik graag bij de hand en begeleid ze in deze boeiende wereld. Ik speel met zowel slaven als slavinnen, maar ook stellen zijn welkom bij mij.

Een sessie hoeft zeker niet altijd hard of heftig te zijn (mag natuurlijk wel), maar kan net zo goed zacht of fetish-gericht zijn. Hard en zacht, beiden kunnen dus een uitdaging zijn die ik graag aanga. Wat ik hierbij wel belangrijk vind is dat de fantasie geuit kan worden en eventueel in praktijk gebracht, men elkaar met respect benadert en de discretie door beide partijen wordt behouden.

In de jaren dat ik bezig ben met BDSM heb ik zo’n grote liefde ontwikkeld voor het dragen en gebruiken van latex, dat je dit gerust een fetish kunt noemen.

Uiteraard is dit niet het enige wat mij boeit, juist de verschillende aspecten van BDSM en de interactie tijdens sessies maakt het voor mij zo aantrekkelijk. Daarom ook dat geen enkele sessie hetzelfde is, want iedere tegenspeler brengt zijn/haar eigen fantasie, ervaring, grenzen en beleving mee.
En waar de grenzen altijd gerespecteerd worden, zijn juist de fantasie, ervaring en beleving van mijn tegenspelers iets waar ik graag mee speel en iets aan wil toevoegen.

Voorkeuren mag je altijd uitspreken, echter ik bepaal hoe en in welke mate ik hier gebruik van maak. Want onthoud goed…
…..ik ben de Meesteres!!

 

Contact:

Adres: Thomsonlaan 109a ; 2565 HZ Den HAAG
Telefoon: +31627534703 (tussen 10:00-22:00 uur)
E-mail: doma_@hotmail.com
Persoonlijke Website: www.mrsillucia.com
Studio Website: www.housofsubmission.nl

Nieuws:

Lees al het kinkywebnieuws over Mrs Illucia door hier te klikken.

 

 

 7 Reacties op Mrs Illucia (Den Haag)

 1. Een onvergetelijke wending in mijn leven …

  Na een ongelijke strijd met kanker verloor ik, na bijna 9 jaar, eind 2009 mijn laatste partner. Het waren hele fijne jaren, mede door het feit dat wij beiden twee liefhebberijen hadden en dat waren motorrijden en …BDSM!!
  Ik zal die jaren nooit vergeten, maar het leven gaat door en mijn BDSM gevoelens kon ik ook niet stoppen. Mijn verlangens naar een heerlijk SM spel werden steeds sterker. Natuurlijk speelde ik met mezelf in mijn favoriete rubber met gasmaskers, die ik ombouwde naar rebreathing maskers omdat dat een erg geil gevoel geeft tijdens het ademen door lange slangen of aangesloten op rebreathing bags, variërend van twee tot zes liter inhoud. Verder vond ik tepelmarteling ook erg lekker, maar ik miste de echte spanning omdat ik nooit echt machteloos was vast gebonden, omdat je jezelf nu eenmaal weer moet kunnen bevrijden als je alleen bent.
  En dus was de tijd, na goed twee jaar, aangebroken om daar verandering in aan te brengen, maar hoe doe je dat. Een nieuwe relatie aangaan met een andere vrouw ligt natuurlijk voor de hand, maar zoeken naar iemand met dezelfde BDSM gevoelens en ook nog Dominant, is geen eenvoudige zaak. En eigenlijk wilde ik op mijn leeftijd, boven de vijftig ha, ha, ook geen nieuwe vrouw meer dagelijks om me heen, zodat er maar een manier over bleef, een goede commerciële Meesteres zoeken.
  Na intensief speurwerk op het internet vond ik iemand waarvan ik dacht dat Zij wel eens de Meesteres kon zijn die ik zocht.
  En die Zij was Meesteres Illucia.
  Het was 11 april 2012, ik zal die dag nooit meer vergeten dat ik voor de eerste keer bij Haar kwam voor een intake gesprek, ja alleen een gesprek, want ik wilde eerst kennismaken met Haar en kijken of ik een klik zou hebben met deze mooie Meesteres. En die klik groeide tijdens dit, voor mij toch wel emotionele, gesprek waarin ik mijn verleden bloot legde bij Haar. De menselijkheid en warmte tijdens dit gesprek met deze Meesteres brachten mij van mijn stuk en ik zat eigenlijk met mijn mond vol tanden toen Zij me vroeg wanneer ik dacht een sessie bij Haar te willen hebben. Er spookten allerlei gedachten in een razend tempo door mijn hoofd, maar voordat ik antwoord kon geven op Haar vraag, hakte Meesteres Illucia de knoop al door en zei op een soort van gebiedende toon, “ik wil je volgende week woensdagmiddag om half twee zien en neem al je rubber maar mee”. Er kwam een stamelend “ja Meesteres” over mijn lippen, omdat ik eigenlijk stom verbaasd was dat deze fantastische Meesteres zojuist mijn eerste commerciële sessie bij Haar geboekt had. Ja ik gebruik nu de woorden fantastische Meesteres, maar op dat moment wist ik natuurlijk nog niet dat Zij echt fantastisch zou zijn, daar ben ik in de afgelopen, bijna vijf jaar, wel achter gekomen tijdens mijn maandelijkse bezoeken aan Haar.
  Zoals uit het bovenstaande blijkt, was ik eigenlijk wat beperkt met het BDSM spel en omdat mijn Meesteres toch wel potentie zag in mij vertelde Zij me dat, als ik echt een goede slaaf voor Haar wilde worden, ik mijn grenzen zou moeten verleggen en ook open moest staan voor andere aspecten van het BDSM spel waardoor ik meer allround zou worden. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, ik had die grenzen wel aangegeven tijdens het intake gesprek maar dat was al een hele tijd geleden en in die tijd had ik eigenlijk al zoveel nieuwe dingen gezien en gedeeltelijk ervaren, mijn Meesteres een beetje helpen tijdens sessies met een andere onderdanige bijvoorbeeld, dat ik Haar gelijk gaf en ook omdat ik Haar volledig vertrouwde natuurlijk.
  Het gaat natuurlijk veel te ver om alle sessies te beschrijven, want dan wordt het geen verhaal maar een erg dik boek maar wat hoogtepunten en ook een dieptepunt, het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn, in mijn slaven bestaan wil ik wel even kort beschrijven.
  Doordat ik akkoord gegaan was me meer allround te laten vormen door mijn Meesteres, kreeg ik ook steeds meer dingen te doen voor Haar in de Studio, maar dat ging ook gepaard met fouten die ik dan maakte omdat mijn Meesteres altijd voor perfectie gaat. Ik kan iedereen vertellen dat die fouten dan ook flink werden bestraft en als ik er aan terug denk voel ik de cane slagen nog steeds, maar van fouten leer je in het leven en ook ik leerde er dus van, alhoewel ….. ik maak nog steeds fouten maar wel minder gelukkig. Enkele hoogtepunten zijn zeker het mogen meewerken tijdens foto sessies voor de websites van mijn Meesteres en Studio House of Submission en de Panorama in mijn geliefde rubber en het helpen bij het Open Huis. Maar het mooiste hoogtepunt was het krijgen van mijn collar, weliswaar voor een proef periode maar dat is normaal. Ik heb er echter niet zo lang mee rond mogen lopen, want dan kom ik gelijk maar bij het grootste dieptepunt uit. Ik heb namelijk heel goede eigenschappen, maar ook een paar hele slechte en die zitten zo diep in mijn leven geworteld dat ze af en toe boven water komen tot mijn spijt en tot grote ergernis van mijn Meesteres. Deze zijn, voor mijn beurt praten, vaak nog even het laatste woord hebben en niet eerst nadenken voordat ik antwoord geef als er mij wat gevraagd wordt. En door deze dingen is mijn collar dus ook weer afgenomen door mijn Meesteres maar ik heb de hoop nog niet opgegeven om hem ooit nog een keer terug te verdienen. Verder zijn ook de tepel martelingen die ik gehad heb best het vermelden waard, want die zijn zeker een halve centimeter langer geworden door de gewichten aan mijn tepelringen in die jaren en ze waren al flink, maar ook de sessies met naalden waren geweldig geil zeker in combinatie met elektrische stroom. En zo zijn er eigenlijk nog veel meer hoogtepunten, lekker in je rubber catsuit opgesloten in het vacuüm bed, of wat te denken van rond gedraaid worden vastgesnoerd op het grote rad en ook helemaal in de leren body bag verpakt zijn met een geslote leren hoofdkap/masker op met alleen een paar hele kleine gaatjes bij de neus om te ademen. Kortom haast te veel om op te noemen, maar geloof me haast elke sessie is een hoogte punt bij deze Meesteres.
  En dus maakt het niet uit wat er verder nog zal gebeuren, ik zal mijn Meesteres trouw blijven tot mijn dood en dat komt omdat Zij; eerlijk, verrassend, professioneel, discreet, passioneel, doortastend, onvoorspelbaar, streng maar rechtvaardig, veeleisend en bevlogen is, maar ondanks Haar natuurlijke Dominantie kan Zij ook warm, gevoelig, zacht en liefdevol zijn. Al deze dingen bij elkaar maken deze Meesteres een geweldig en fantastisch mens en daarom kan ik met een gerust hart tegen iedereen die op zoek is naar iets speciaals op het gebied van BDSM zeggen, zoek niet verder want Meesteres Illucia kan er ook voor jou zijn.

  Nic, slaaf van Meesteres Illucia.

 2. Hallo BDSM liefhebbers,
  Ik heb de eer om namens mijn Meesteres Illucia iedereen veel geluk, gezondheid en genegenheid te wensen voor 2017 en niet te vergeten ook veel speelplezier.

  Nic, slaaf van Meesteres Illucia

 3. Even iets over het woord FETISH, de een schrijft het met een h en de ander met een j op het eind, het is allebei juist gespeld, de ene versie is Engels en de andere is Nederlands.
  Ik heb ook gelijk maar even gekeken bij Wikipedia en de van Dale wat nou precies de betekenis van het woord fetisj is.
  Wikipedia geeft je 3 verschillende betekenissen en het woordenboek van Dale doet het af met 1 betekenis, maar in beide gevallen zijn ze het met elkaar eens dat het woord fetish in ieder geval betekent dat men een, “voorwerp/ding/iets/ritueel of een meervoud hiervan als een soort afgod wordt vereerd”.
  Zo zie je maar dat je er niet zomaar vanuit kunt gaan dat als je het woord fetish gebruikt bij iemand, dit ook iemand is die van BDSM of kortweg SM houdt. Want het kan ook iemand zijn die van snelle motorboten houdt of verslaafd is aan lekker eten en dat heeft toch echt niets met SM te maken. Daarom gaat mijn Meesteres, Mrs Illucia, in het vervolg wat duidelijker zijn met dat woord en het over SM fetish hebben, als Zij het woord fetish wil gebruiken.
  En voor SM fetish kan je natuurlijk terecht bij Meesteres Illucia in BDSM Studio House of Submission te Den Haag.

  Vriendelijke groet,
  Nic, slaaf van Meesteres Illucia, BDSM Studio House of Submission, Den Haag

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Over de drempel … (House of Submission)
 2. 11 april open huis in SM-Studio House of Submission

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*