Moira Mona

Ik ben Moira Mona, een jonge Dominante vrouw. Ik ben pro-Domina en fetishmodel, maar deze site zal zich voornamelijk focussen op het pro-Domina gedeelte.

Op jonge leeftijd ben ik al begonnen met experimenteren. Mijn vriendjes eindigden vaak vastgebonden aan tafelpoten terwijl ik rustig een kopje thee ging zetten.

Uiteindelijk leerde ik deze wondere wereld van SM kennen en ik was meteen verliefd. Het duurde dan ook niet lang tot ik mijn dominante kant begon te ontdekken en te ontwikkelen. Uiteindelijk begon ik in 2014 als pro-Domina.

Ik zie mijn werk niet echt als werk maar meer als een passie en een manier om mijn dominante kant voldoende ruimte te geven in mijn leven.

Door mijn lengte (1.80 m) en het feit dat ik vrijwel altijd hakken draag, kom ik al vrij snel intimiderend en Dominant over. Niet iedere man kan dat waarderen, maar gelukkig zijn er genoeg onderdanige mannen die ervan kunnen genieten.

Ik vind het ontzettend fijn om een leuk gesprek op niveau te kunnen voeren. Tijdens een sessie ben ik dan ook vrij openhartig en vrolijk als er een klik is.

Een goede sessie bevat voor mij de volgende onderdelen:

  • Wederzijds respect
  • Vertrouwen
  • Veiligheid
  • Discretie
  • En… de belangrijkste van allemaal: Humor.

Contact:

e-mail: info@moiramona.nl

Website: Moira Mona