Meesteres Sophie

Als lifestyle Domina en kinky Nurse met meer dan 15 jaar ervaring met BDSM en fetishzaken waaronder tot recent 3,5 jaar als Meesteres bij Domination Palace kan ik mij een leven zonder kink niet voorstellen. Mijn sessies zijn toegankelijk voor zowel ervaren SM-ers als echte beginners. Met mijn mensenkennis, ervaring, creativiteit en enthousiasme weet ik zeker dat ik je een heerlijk spannend spel kan aanbieden. Het soort spel dat ik graag speel om in mijn kinky behoeften te voorzien is heel divers:

Zo ga ik graag langdurige relaties aan met mijn slaven waarbij zaken als Femdom, kuisheid, dienstbaarheid, vernedering en sadisme (zowel fysiek als mentaal) centraal staan. Hier ben ik heel streng in en ik verwacht veel inzet van je. Je zal netjes met 2 woorden spreken en je gedragen zoals ik dat wil. Met echt onderdanige slaven die mij op de lange termijn willen dienen maak ik speciale afspraken die alleen voor hen gelden tav kuisheid, kleding en omgangsvormen.

Daarnaast ben ik een echte sadiste. Van CBT (cock and ball torture), tepelpijnigingen, moeilijke houdingen en strakke bondages word ik erg blij. Ik speel dan ook graag met naalden, elektro, sounds, klemmen en zwepen. Hoe harder jij kreunt, steunt of roept hoe lekkerder ik het vind. In de de nieuwe studio in Antwerpen heb ik alle mogelijkheden om jou tot het uiterste te laten gaan.

Ben je stiekem een echte slet dan kan je bij mij een slettentraining volgen waarbij je zeker in al je gaatjes gebruikt gaat worden. Mocht travestie je ding zijn dan zorg ik dat je in geile lingerie en op hakjes de slet uit kan hangen. Ook make-up en pruiken zijn in overvloed aanwezig. Voor mijn bi-gasten zal ik altijd proberen een sessie te combineren met een andere Meesteres en haar bi-slaaf voor dubbel zoveel geile pret. Wij krijgen graag een showtje.

 
Persoonlijke website: Lady Sophie