Meesteres Poison (Den Haag)

Profiel:

Meesteres Poison is een klasse apart, of u nu op zoek bent naar iemand die u begeleid bij de eerste stapjes in de SM wereld, of als u toch dat stapje verder wilt. Meesteres Poison brengt u naar uw fantasiewereld.

Meesteres Poison heeft een schoenen fetish, welke met haar lange benen en grote verzameling schoenen & laarzen tot een bijzonder spannende verschijning maakt.

Zaken waar Meesteres Poison zelf erg veel plezier aan beleefd zijn onder andere; Anal-play, Mummificatie, Sounds, Needle-play, Elektro, Body Worship , Zwepensessies, CBT etc. Een sessie met Meesteres Poison staat garant voor een klassiek maar zeker professioneel sm spel, of u nu op zoek bent naar een soft of een hard spel, eventueel zonder stopwoord.

Contact:

Persoonlijke Website: www.mistresspoison.com
Telefoon: +31- 6 42 90 27 82
E-mail: mistresspoison666@gmail.com
Twitter: @mistresspoison
Fetlife: https://fetlife.com/users/459501

 

4 Reacties op Meesteres Poison (Den Haag)

  1. Ik heb op mistress poison gestemd, omdat ze haar vak verstaat.
    Ik heb haar vorig jaar leren kennen op de slaven dag in Almere, heb verteld dat ik een rolstoel gebruiker ben en afhankelijk van hulp, gelukkig was dat geen probleem gelukkig ook van de andere meesteressen niet, maar meesteres poison had een beetje de zorg op me genomen met hulp van aan en uit kleden. En had de dag van mijn leven.
    Bij haar en de andere meesteressen voelde je niet dat je daar was met een beperking.
    Ik denk dat beel meesteressen bier een voorbeeld uit kunnen halen, want vele willen niet de tijd geven die erbij nodig is. Ik hoop dat je wint mrs poison

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. The Awards: Stemmen maar
  2. TKW Awards – tussenstand
  3. Mistress Poison

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*