Meesteres Petra

Ik ben Meesteres Petra. Een aantrekkelijke allround Meesteres met veel ervaring in alle facetten van het BDSM spel. Geboren onder het sterrenbeeld “steenbok” ben Ik van nature dominant en BDSM geeft Mij de ruimte om die dominantie alle vrijheid te geven. Dat Ik een vrouw met vele facetten ben blijkt ook tijdens het sm spel. Ik kan net zo genieten van een soft erotisch spel als van een spel wat door vele als extreem beschreven zou worden. Ik investeer graag in Mijn Meesteres/slaaf relaties en verwacht dat ook van Mijn slaven.

Ik zie BDSM als een samenspel waarbij het draait om de interactie tussen Meesteres en slaaf. Een goede interactie brengt zowel slaaf als Meesteres tot grotere hoogte. Het is aan de Meesteres om een goede interactie tot stand te brengen, omdat Zij het vermogen dient te hebben een slaaf aan te voelen en te weten wat die slaaf nodig heeft zonder dat deze zich daar eventueel zelf van bewust is. Ik heb dan ook geen moeite om rekening te houden met de do’s en don’t van een slaaf. Echter de inhoud en het verloop van het spel worden door Mij bepaald.

Ik kan mild en geduldig zijn voor beginnende slaven. Hard, streng doch rechtvaardig voor de meer ervaren slaven. Ik ben intelligent en gebruik deze intelligentie graag in Mijn spel om je mentaal en woordelijk volledig te overheersen, te vernederen en klein te maken. In de meeste gevallen gebeurt dit met een grote dosis humor. Echter de slaaf die Mijn woede opwekt zal Mijn toorn ongecensureerd over zich heen krijgen. Het mentale aspect van de BDSM vind Ik zelf het aller belangrijkste en alle speeltjes, welke Ik tot mijn beschikking heb en natuurlijk ook zal gebruiken, vormen slechts het podium waarop Ik Mijn mentale spel kan spelen. 

Onze ontmoetingen kunnen kort zijn, maar Ik zal voor eeuwig in je hoofd zitten.

Contact:

Meesteres website: Meesteres Petra
Baby play: Nanny Petra

E-mail: info@meesterespetra.nl

Telefoon: 06 – 5471 6196