Lady Kathy

Ik ben een intelligente, hoogopgeleide, stijlvolle en betrouwbare T-vrouw. Liefdevol dominant. Maar vergis je niet! Als je het ernaar maakt kan ik een heel valse, sadistische bitch zijn. Wil je nog wat meer van me weten?

Ik kleed mij graag klassiek vrouwelijk. Geen Mrs. cliché beeld. Als chique geklede dame draag ik graag bont, liefst echt uiteraard. Naar mijn bescheiden mening is het gewoon het mooiste materiaal voor een Dominante vrouw om te dragen. Heb je een bontfetisj, dan ben je meer dan welkom. Verder ben ik dol op laarzen en hakken.

Ik zie je aan mijn voeten liggen en mijn laarzen schoon likken. Qua spel houd ik erg van disciplineren, protocol, houdingen, beperkingen, bondage, vernederen & sadisme. Ik ben behoorlijk bazig en enorm gesteld op gemak en word graag bediend. Ik train je graag als huishoudslaaf, dienstmeid of sissy. Properheid is erg belangrijk in mijn huis, dus je zult ook echt aan het werk gezet worden.

Vanuit mijn eigen ervaring in het vrouwelijke ben ik specialist in crossdressing, travestie. Ben jij een beginnende crossdresser en wil eens in een veilige omgeving in een vrouw veranderen? Of wil je een keer naar buiten maar durf je alleen nog niet? Heb je een ‘feminisation’ fantasie?

Een van mijn andere specialiteiten is petplay, het africhten van en spelen met pups of ponies. Mijn werkplek is een boerderij in ZW Drenthe. Ik beschik over een ruim afgeschermd erf om je uit te laten. Op verzoek kunnen we ook elders afspreken. Spel in het openbaar is bij mij ook mogelijk, ik heb hier ruime ervaring mee.

Vertrouwen is de basis van elk BDSM spel. Daarom neem ik ook de tijd voor je. Eerst een kennismakingsgesprek met een kop koffie. En ook na het spel even ‘napraten’ zodat ik weet dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees dan mijn reviews op mijn site.

Welkom: Mannen, vrouwen, transgenders, travestieten, crossdressers, hetero, homo, bi, etc.

Contact:

Website: ladykathy.nl

Email:  Lady Katherina

Instagram: Lady_Kathy_

Facebook: Meesteres Kathy

Fetlife: https://fetlife.com/users/8201894