Vrijdag 26 januari Club Odyssey Eindhoven

Na het succes van de eerste Club Odyssey moest er natuurlijk een vervolg komen. Omdat niet iedereen naar Eindhoven kan komen op een doordeweekse avond is de club vanaf nu op vrijdag. Geen excuus dat je de volgende dag moet werken gewoon lekker spelen en socializen met gelijk gestemden.

Hoewel de ruimte niet al te groot is zullen er een paar extra toestellen meegenomen worden om zo het spel te bevorderen. De club is vooral gerecht op D/s koppels dus nodig je Meesteres uit om samen naar de club te komen. Maar ben je alleen, wees gerust er zijn veel dames aanwezig die met plezier je even onder handen nemen.

Madame Caramel is natuurlijk weer de gastvrouw en Marc van Vlaanderen en zijn team zorgen voor de speciale acts en speeltjes.

Steun deze prachtige Femdom avond en koop nu je tickets op de website van Club Odyssey