Meesteres Anastaxia en Nikky French in Brussel

Tussen 24 januari en 26 januari zijn deze 2 prachtige Meesteressen in Brussel. Dit is onderdeel van hun Europese tour waar ze onder andere ook Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland bezoeken.

Beide Meesteressen hebben een prachtige stijl van vrouwelijke dominantie. Vernedering is zoveel leuker als je een lachende Meesteres hebt die geniet van je situatie. Beiden zijn experts met hun strap-on. Met veel gevoel voor ritme nemen ze je tot je kreunend onder hun ligt hopend dat het nooit zal ophouden. Ben je braaf dan mag je misschien wel hun gouden nectar proeven. Lekker dicht bij hun vrouwelijkheid genietend van alles wat Meesteres je te geven heeft. Natuurlijk luister je netjes want het blijven dominante vrouwen en de zweep is altijd dichtbij indien nodig.

Ben je in de buurt van Brussel neem dan contact op!

Mistress Anastaxia: Anastaxia.dragonova@gmail.com
Mistress Nikky French