Spanking Isis

In memoriam

Profiel:

Spanking heeft met voelen en beleven te maken. Boetedoening, weten waar je staat. De teugels even laten vieren, durven los te laten en te vertrouwen.Misstappen afstraffen, een doel bereiken en discipline bijbrengen.

Voor mij werkt een spanking alleen als we op één lijn liggen wat betreft visie. Daarom is het voor mij belangrijk om iets van je achtergrond en ervaringen te weten. Het is immers een samenspel. Ik kan streng zijn maar ook troost bieden.

Spanking heeft voor mij niets te maken met de standaard ‘SM-setting’. Ik maak dan ook geen gebruik van boeien, leer, kettingen ed, behalve mijn spanking bench! Je zult mij ook niet zien in leer of latex kleding. Ik ben liever gewoon mijzelf. Puur zoals ik ben.

Ik ontvang je in een huiselijke setting en maak gebruik van huishoudelijke spanking instrumenten.

Contact:

 

6 Reacties op Spanking Isis

  1. Prachtig verwoord. Misstappen begaan we allemaal, en van sommige kun je zelfs langdurig spijt hebben. Met een goed pak op de blote billen krijgen kun je er een punt achter zetten. Waren er maar meer vrouwen zoals Isis.

  2. Ik bega wel meerdere misstappen en heb er meerder begaan waar ik geen straf voor heb gehad wellicht een kans om eens flink voor mijn billen te krijgen hiervoor

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*