Mrs Mercy (Den Haag)

Profiel:

Smeken voor meer of smeken voor Mercy…

Ik ben Meesteres Mercy, aangenaam. Voor nu.

Ik ben een Nubian Pro Domme die geniet van macht over mannen. Dat jij voor mij kruipt, daar kan ik erg van genieten. Het enige dat ik van jou verwacht is vertrouwen en gehoorzaamheid. Na een eerste ontmoeting zal je verlangen naar mijn Dominantie.

Bedreven ben ik met

de zweep, de cane, in cbt, bondage, roleplay, spanking, vernedering en de harde hand. Voor toegewijde en gehoorzame slaven kan ik ook genadig, troostend en liefdevol zijn. Maar dat weet je nooit, misschien heb ik mijn dag wel niet om genade in je te willen zien.

Ben jij bij mij

dan vervliegen je dagelijkse beslommeringen. Ik-ben-jouw-vlucht, jouw ontsnapping uit het keurslijf waarin je niet wil zitten. Bij mij mag je zijn wie je werkelijk bent. Of beter: wie je denkt te zijn. Vanaf daar leid ik je verder in de verkenning naar jezelf. Eenmaal binnen, dan ben jij van Mij. Jij mag aangeven wat jij niet wil, daarna is het aan mij…

Hygiëne en galant gedrag zijn basisvoorwaarden.

Ik voer sessies uit in een prachtige en goed ingerichte studio in Den Haag. Stuur jouw verzoek tot contact. Je kunt me benaderen via een PM waarin je beschrijft wie je bent en wat je zoekt. Ik zal je daarna laten weten hoe ik verder contact met je opneem over een eventuele sessie. Ik ben benieuwd naar wie je (nu) bent.

 

Contact:

e-mail: MeesteresMercy@gmail.com

fetlife: MrsMercy

Nieuws:

Klik hier voor alle nieuwsberichten over Meesteres Mercy

mercy

1 Reactie op Mrs Mercy (Den Haag)

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Spiked Paddle –> subspace

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*