bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Mistress Athena De Sade (Antwerpen)

Profiel:

Ik ben Meesteres Athena,en ik heet je welkom in mijn wereld. Ik ben een klassevolle lady geboren te Belgie met Frans/Italiaanse roots. Naast het behalen van twee universitaire diploma’s heb ik me steeds geïnteresseerd in « the art of BDSM ». Ik spreek prefect Frans, Nederlands en Engels en spreek ook wat Italiaans en een klein beetje Duits.

De wereld is mijn speelterrein en je bent in de juiste plaats terecht gekomen indien je mijn speelgoed wenst te zijn. Ik ervaar plezier bij elke nieuwe verovering of slachtoffer, en mijn wapen bij uitstek zijn mijn vrouwelijke charmes. Vernedering en felle pijn spreken je aan, dan ben jij mijn nieuwe verovering, mijn slaaf.

Contact:

Telefoon: +32(0)486 03 11 81
E-mail: dominatrixathena@gmail.com
Persoonlijke website: Mistress Athena de Sade