Miss Mona (Arnhem)

Profiel:

Ik ben Mona een dominante en verleidelijke vrouw die graag de touwtjes in handen mag hebben, ik hou ervan om grenzen op te zoeken en te verleggen. Met de blik in mijn ogen verleid ik je en laat ik je naar mijn pijpen dansen. Voor mij is BDSM de ultieme uitlaatklep, een manier om mezelf te zijn en tot volledige ontspanning te komen. Ik hou van een gevarieerd spel waarin ik mijn creativiteit en passie kwijt kan.

Ik krijg er een kick van om jou machteloos voor mij te hebben en je zowel fysiek als geestelijk volledig in mijn macht te hebben, mindfuck en bondage zijn dan ook 2 van mijn favoriete. Maar daar blijft het zeker niet bij, enkele andere van mijn favoriete zijn

 • Analplay
 • Kaarsvet
 • CBT
 • Caning
 • Electro
 • Tease & denial
 • Trampling
 • Spanking
 • Sissyfication
 • Sounding
 • Smoke fetish
 • Nipple torture

En nog veel meer, heb je specifieke wensen dan kun je dit altijd aangeven en dan komen we er vast en zeker wel uit.

Contact:

Mijn website: www.miss-mona.nl

Email: info@miss-mona.nl

Telefoon: 0645769204 (alleen telefonisch bereikbaar op dagen dat ik in de studio ben)