Mistress Shane (New York)

Profiel:

Ik ben de Godin, Mistress Shane, een lifestyle domina. Ik bezit en manipuleer je ziel. Ik ben zowel je zoetste droom als grootste nachtmerrie. Ik ben gevestigd nabij Antwerpen waar ik slaventraining bied in Mijn grote en goed ingerichte studio.

Ik geloof in Vrouwelijke Superioriteit
Dit wil niet zeggen dat mannen geen waarde hebben. Ik waardeer en respecteer Mijn mannelijke slaven en geloof dat mannen krachten en vaardigheden hebben die aansluiten bij die van Vrouwen. Maar, in Mijn opinie komen de mannelijke kwaliteiten alleen tot bloei wanneer ze worden aangewend door een Vrouw.

Ik ben een lifestyle Domina
Door Mijn ervaring ben ik in staat werkelijk gemotiveerde slaven te leiden in hun onderdanigheid. Het maakt niet uit of je pas begint of al ervaring hebt. Ik maak jou de Mijne. Jouw reis kan een pijnlijke zijn, een vernederende, een echte Godin dienende of elke combinatie. Vanaf het moment dat je Mijn aanpak hebt ervaren, behoor je tot Mij.

Ik ben ervaren in alle aspecten van SM
Al vanaf mijn jeugd in New York ben ik gefascineerd door fetish kleding. Ik ontdekte Mijn dominantie toen ik nog een tiener was. Ik heb zeven jaar als een professionele Meesteres in New York gewerkt en was daar erg actief in de BDSM-scene. In 1995 verhuisde ik naar Antwerpen. Ook hier geniet ik ervan aan de scene deel te nemen. Leren is voor Mij een continu proces. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken en uitrusting. Ik heb een goede reputatie in de scene als iemand die van een hard spel houdt en geniet ervan Mijn bekwaamheid te perfectioneren door te spelen met zeer ervaren masochisten of onderdanigen.

Beginners
Ik schep ook behagen in het inwijden van gevoelige en respectvolle beginners in de prachtige werkelijkheid van Vrouwelijke Dominantie. Van nature neem ik een meer vriendelijke benadering aan tegenover beginners. Velen komen terug om hun training te vervolgen en sommigen worden toegewijde slaven.

Contact:

E-mail: MistressShane@hotmail.com

website: http://mistress-shane.com

3 Reacties op Mistress Shane (New York)

    • Mistress Shane was eveneens mijn Meesteres tot ze definitief terugkeerde naar New York. Ik mis Haar nog steeds. Ze is onvervangbaar, daarom ben ik er ook mee gestopt.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. FemDomania 9
  2. 10-06-2017 Femdomania 10
  3. FemDomania 12 op 18 November

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*