Meesteres Salome (Arnhem)

Profiel:

MEESTERES SALOME mag zich zonder twijfel tot  een van de beste Meesteressen van Nederland rekenen. Zij verhuisde enkele jaren geleden naar de omgeving van Arnhem waar zij inmiddels kan beschikken over een prachtige, luxe en sfeervolle studio.

Meesteres Salomé, een prachtige vrouw, een stralende lach, aanbeden door haar slaven en slavinnen. Zij is goed voor haar slaven en weet hun inzet te waarderen. Zeker wordt goed gedrag beloond als het haar zo uitkomt. Maar als jij op het idee komt haar willen en  wetten te overtreden ,,,ja dan is de stralende lach en haar goede humeur snel verdwenen. Zij brengt jou op haar eigen, beproefde  wijze aan het verstand hoe jij je hebt te gedragen.

Sessies zijn mogelijk voor een ieders idee. Van soft tot extreem. Twijfel niet langer en maak kennis met deze fantastische Meesteres. Sessie’s op maandag, woensdag en vrijdag

Contact:

Persoonlijke website: Mistress Salome

 

1 Reactie op Meesteres Salome (Arnhem)

 1. Hallo meesteres Salome,

  Voordat ik definitief afspreek wilde ik eerste kijken of er sowieso interesse is.
  Ben een man van 40 uit regio Breda en heb in het verleden bij meesteressen (o.a. Tess in Arnhem) rollenspel gedaan met als onderwerp “verhoor”.
  Ik sta graag vrij vastgebonden met mijn handen boven het hoofd, waardoor je vrij om me heen kunt lopen en alles met me kan doen om me te verhoren (bijvoorbeeld)
  Mijn voorkeuren:
  – spanking (liefst met blote hand)
  – in gezicht slaan
  – spugen
  – haren trekken
  – krabben
  – knijpen
  – bijten

  Vooral niet:
  – penis afbinden
  – poep/plas
  – naalden

  Indien je dit ook spannend vind dan kunnen verder eens afspreken.
  Ik hoor het graag.

  Groetjes,
  Mario

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*