Meesteres Mara (Valkenswaard)

Profiel:

Mijn unieke karakter is weleens lastig geweest, maar in de bdsm-wereld komt dit echter prachtig tot zijn recht. Ik ben namelijk dominant, een geboren domina zoals ze zeggen. Het was dan ook een bevrijding BDSM te ontdekken. Ik vind macht heerlijk ik voel me er enorm sexy en speels door. Jou uitdagen en verleiden om je zo in mijn macht te lokken. Er is niets leuker, dan het moment dat jij je realiseert dat je niet langer in- controle bent. Die overgave, de blik in jouw ogen die daarbij hoort, geeft mij echt een kick. Ik geniet ik enorm van het spel.

In een sessie staat jouw fantasie centraal maar ik ben en blijf jouw meerdere ik bepaal wat ik met je ga doen. De spanning opbouwen van lief en speels naar pijnlijk gemeen. Een sessie kan soft of hard gespeeld worden, met of zonder pijn. Maar mijn macht zal je voelen, op wat voor manier dan ook.

Contact:

Studio website: Mrs Mara