Meesteres Lola (Antwerpen)

Profiel:

Laat je niet misleiden door mijn jeugdigheid.

Ik ben misschien speels en flirterig maar tevens een zeer dominante dame met een hevig zuiders temperament die goed weet wat ze wil. Jou naar mijn hand zetten is exact wat er zal gebeuren indien jij jouw slavenhart aan mij durft toevertrouwen.

Ik kan er heerlijk van genieten om jou als mijn eigendom te gebruiken en misbruiken wanneer ik daar zin in heb, je grenzen te verkennen en te verleggen, je te vernederen en uit te dagen, te plagen en te martelen.

Als ik het nodig acht, zal ik je als mijn voetveeg gebruiken en je in het gezicht spugen of ik zal je machteloos houden en genadeloos publiekelijk tentoonstellen.
Wat denk je van een pittig rollenspel waar jij de onderhand hebt, je als mijn persoonlijke pup op te voeden of een heerlijk spel ponyplay? Met gemak transformeer ik je in een hoer, gebruik ik je als een slet en wie weet als je mij deftig kan plezieren, kan ik je verder uithoeren.

Ik laat je mijn laarzen poetsen, mijn nagels lakken en mij dienen is een must. Als je droomt van totale overgave dan weet ik zeker dat ik je daar krijg! Tenminste, als je durft toe te treden tot mijn unieke wereld…

Daarom hunker ik grandioos naar jouw onderdanige gevoelens om al mijn dominante fantasieën tot werkelijkheid te maken.

Ik daag je uit!

Contact:

Persoonlijke homepage: http://www.dominatrixlola.com

6 Reacties op Meesteres Lola (Antwerpen)

 1. Hallo meesteres Lola,

  Graag zou ik een sessie met u willen. U bent de mooiste en uitdagendste meesteres die ik heb gezien.
  Ik zou het graag vrijdag willen om 19 u.
  Mijm fascinatie voor sm gaat over rollenspel (agente/crimineel) met veel facesitting en ass worship (smelly ass), bondage, vastbinden, trampling, onderdrukking en mental play.
  Mijn dont’s zijn; electro, naalden, kaarsvet en golden shower en hard sm

  Hoop u snel te zien meesteres. (Ik kan goed acteren)

  U wordt aanbeden,
  Ezra

 2. please let me be your house-maid, i do have the uniform en white apron, love cleaning-jobs to do. I also have the lockable sissy dress, The mistress can lock me up in that dress, and has the command of the key !! thanks in advance. cees

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Meesteres Lola heeft een nieuwe studio

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*