Meesteres Josje (Amsterdam)

Profiel:

Ik ben geboren nederlandse en ben 45 jaar. Kom uit Friesland heb blauwe ogen, zeer kort blond haar en ben een vrouw met een prachtig rubbens figuur waar ik trots op ben. Vooral op mijn enorme borsten en billen.

Bij mij kun je terecht voor een spel waarin wij samen jou SM fantasie kunnen beleven van soft tot hard SM. Vertel me al jou geheimen en stille wensen op sex gebied en ik ga deze voor je waarmaken.

Ook ik ben op een dag in aanraking gekomen met mijn SM kant. Dit was best wel vreemd want ik ben een laatbloeier en ik had voor die tijd geen idee dat dit in mij zat. Doordat dit zo goed bij mij past ben ik mij hierin steeds verder gaan ontwikkelen en heb ik ook speciale voorkeuren ontwikkeld.

Zo vind ik het heerlijk om onervaren slaven op te leiden en wegwijs te maken in de wereld van de SM. Ik ga dan heel rustig beginnen met het uitvinden van jou gevoelige punten. De kans is groot dat ik je dan laat kennis maken met enkele van mijn attributen, wel of niet vastgebonden en/of geblinddoekt. Dit hoeft in eerste instantie helemaal geen pijn te doen, het gaat mij altijd om de reactie van mijn slaaf en niet zo zeer om de hoogte van de pijngrens. Hou je wel van hard sm geen probleem, alleen goed aangeven hoe en wat en tot hoever. Zeggen dat ik alles met je mag doen en vervolgens overal nee op zeggen en lopen piepen heb ik een hekel aan. Goed naar mij luisteren is ten alle tijden een must en ik duld hierin dan ook geen tegenspraak. In zo’n geval word niet luisteren hardhandig afgestraft. Na een paar bezoeken van jou aan mij gaan we kijken of we op het goede niveau zitten of dat we nog een paar stappen verder moeten gaan. Ik ben gek op het neuken (lees verkrachten) van jou kontje. Dit hoeft natuurlijk niet er zijn nog zo veel andere delen van jou lichaam om mij mee te vermaken. Het stap voor stap steeds verder oprekken van allerlei lichaamsdelen vind ik zeer opwindend. Vooral het idee dat je het dan de volgende dag nog voelt en weer aan mij denkt. Verder sta ik voor heel veel dingen open en zou ik zeggen kom maar op met je wensen. Na afloop van een sessie is er genoeg tijd om bij te komen en voor een goed gesprek.

Contact:

Telefoon: 06-12474041

Bezoek adres: Monnikenstraat kamer  7  (Amsterdam)
Tv Fragment: Lauren
Tv Fragment: AT5

 

3 Reacties op Meesteres Josje (Amsterdam)

  1. Hallo,

    Ik ben een man van 35 en ik ben binnenkort in Amsterdam. Is het mogelijk om met u een afspraak te maken om vastgebonden en gekieteld te worden? U zou dan op me moeten gaan zitten en me stevig in mijn zijde en onder mijn oksels kietelen. Hoeveel kost zo een sessie bij u voor een halfuur? Dank bij voorbaat.

    Groeten,

    Thomas

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*