Meesteres Johana

Profiel:

Ik ben Johanna een ervaren meesteres, ik doe dit met veel passie en geniet zelf ook van de sessies met mijn slaven. Ik doe ook erotische sessies waarbij intiem (altijd mc) mogelijk is. Je kan bij mij terecht voor een stevige sessie waarbij ik jouw grenzen opzoek. Ook beginners zijn van harte welkom.

Ik doe graag trio’s mmv vvm en heb een aantal vriendinnen die eventueel mee kunnen spelen in jouw fantasie. Ook biseksuele mannen zijn van harte welkom, ik wil graag bemiddelen om gelijkgestemden bij elkaar te brengen voor een trio met mij. Ik stel hoge eisen aan mijn Hygiëne en verwacht dit van jou ook. Mijn kerker is gelegen in het centrum van Den Haag.

Contact:

Persoonlijke website: Mrs Johana

Telefoon: 0685285491

2 Reacties op Meesteres Johana

  1. Ik weet niet of het mogelijk is bij u, maar doet u ook aan worstelen? En dan met name éénzijdig, waarin ik geklemd wordt.

    Ik ben geinteresseerd om in een aantal vernederende worstel houdingen gelegd te worden waar ik zonder mogelijkheid uit kan ontsnappen. Headscissors, bodyscissors, choke holds, het is een wens totaal uit controle te zijn en in klemmen gelegd te worden tot het punt van Knock out of eng. Kunt u dit doen en wat zijn uw limieten tijdens een sessie? En wat kan ik van uw kracht en doorzetting verwachten? Ik heb gemiddelde sessie ervaring in worstelen. Ik zou het ook wensen om een geforceerde handjob te krijgen in een bepaalde klem. Ik ben 23 jaar.

  2. Luurt als je dit leest kun je dan even reageren? (dan krijg je in hetvolgende bericht mijn email of misschien kan mrs. Johana mijn email van hier aan jou doorsturen want dit kun jij nu nog niet zien)

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*