Meesteres Jessica (Nieuwegein)

Profiel:

Ik ben nog niet zo lang een proDomme, maar wel Dominant van geboorte. Ik heb stage gelopen bij de beste Meesteressen van Vlaanderen en Nederland. Als ik één ding heb geleerd, is dat mijn vanillaseks nooit vanillaseks is geweest. Girls on top, letterlijk en figuurlijk; daar wordt de wereld beter van en daar word jij beter van.
Ik heb altijd met mannen en overgave gewerkt. Waar ik echt-heel-geil van word is als jullie breken. Eerst ben je stug en/of stoer. Maar als je in de gaten krijgt dat je je bij mij kan laten gaan, dan gaan de sluizen open. Heerlijk, werkelijk heerlijk.

Kruip maar voor me, laat je maar zien aan mij. Ik vreet het en ik vreet je op. Ik vlieg ervan. Ik volg precies jouw fantasieën én… dat beetje meer. Nou ja “beetje”… Het is voor mij een beetje, voor jou zal het mindblowing zijn. Maatwerk, precies datgene doen waardoor jij aan mij verknocht raakt.
Daar doe ik het voor: jou de ervaringen van je leven geven.

Contact:

Persoonlijke website: Meesteres Jessica

Studio website: Dynamite Privé

Telefoon: +31 (0)6872 61 038

 

2 Reacties op Meesteres Jessica (Nieuwegein)

  1. Vaak werd ik gegeseld en dan was mijn hart van het aller dunste porselein, dat moet nog gefabriceerd worden, ik ben een enorme vrouwengek en kijk veel ballbusting filmpjes, ik weet mij daar geen raad mee, net als dat ik mij schuldig voel als ik mij niet heb gewassen met de plas van dames. Man zijn is iets onmogelijks.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*