Meesteres Diva Nikita Wilde (Den Haag)

Profiel: (Winnaar Beste Dominant 2017)

k ben een echte Dominatrix ! Ik ben gespecialiseerd in BDSM en fetish domination services. Mijn diensten omvatten bondage en discipline sessies, nursing spelletjes, rollenspel, koppels ondersteuning en uitleg en introductie cursussen op het gebied van BDSM voor je partner of vrienden.

Na een telefonisch of email interview begint je ontdekking in een volledig ingerichte professionele studio in Rotterdam, waar ik geniet van het uitvoeren van mijn unieke en ongeëvenaarde softe, harde of extreme afstraffing. Je zal ontdekken dat ik een goed ontwikkelde fantasie heb die ik met veel plezier uitoefen op jou !

Ik krijg enorm veel voldoening van mensen in zoals ik het noem ‘De kinky Zone’ te krijgen. Dit is de zone waar de persoon in kwestie uit zijn normale reguliere wereld stapt en begint aan de reis door een opeenvolging van erotische, intense, en absolute mooie gevoelens die ook zeker therapeutisch kunnen werken.

Ik creëer een veilige omgeving voor iedereen om zijn of haar gevoelens wil ontdekken qua fetish en seksuele geaardheid waar geen ruimte is voor intolerantie of angst voor oordelen. Ik ken geen stigma’s of schaamte. Ik neem ten alle tijden de veiligheidsvoorschriften in acht.

Contact:

Persoonlijke website: Diva Nikita Wilde
Studio website: Doma SM Suite
Studio Website: SM-Rotterdam

Telefoon persoonlijk: 06 28 366 466
Telefoon studio: 06 47 340 560

E-mail: DivaNikitaWilde@live.nl

 

21 Reacties op Meesteres Diva Nikita Wilde (Den Haag)

 1. Bij deze nomineer ik graag Mistress-Diva Nikita Wilde, Zij weet als geen ander hoe je een weergaloze sessie met een sub neerzet en de sub meeneemt op reis in de mooie wereld van BDSM. Mistress-Diva Nikita Wilde is geen wens te gek en Ze houd ook altijd rekening met de wensen van Haar klanten en zal nooit iets tegen de zin van Haar klanten/subs doen.
  Kortom een echte mensen Meesteres !!!!!

  • Bij deze nomineer ik graag Mistress-Diva Nikita Wilde, Zij weet als geen ander een weergaloze sessie uit te voeren. En een sub mee tenemen in de mooie wereld van BDSM. Voor Mistress-Diva Nikita Wilde is (bijna) geen fantasie te gek of raar. Ze houd altijd rekening met je wensen. En Ze zal een Klant nooit letsel toe brengen en Zij is ook absoluut niet roekeloos.
   Kortom een echte mensen Meesteres !!!!!

 2. Mistress-Diva Nikita Wilde die naam uitspreken is al super voor een slaaf. Haar dienen vol overgave,dat gaat spontaan.Ben meer als 45 jaar bezig met bdsm voor mij is het geen spel maar iets wat ik nodig heb. Haar blik voel je als slaaf. Ze is aanwezig en weet je duidelijk te raken, maar bewijst ook dat je met een lach een slaaf kunt beheersen. Ze heeft duidelijk altijd belangstelling voor je als slaaf. Heb in al die jaren nooit iemand mee gemaakt,die zo duidelijk is en op Haar manier je kan laten voelen waar je plek als slaaf is.Ze raakt je zeer zeker als mens en helemaal als een Godin. Ben dankbaar haar te kennen en geef me vol overgave.

  NOMINEER MISTRESS-DIVA NIKITA WILDE ALS BESTE DOMINANT 2017

 3. Mistress-Diva Nikita Wilde

  Als onderdanige kun je bij Haar altijd terecht, je gevoelens en je twijfels

  nooit klop je bij Haar voor niks aan. Altijd aandacht voor iedereen.

  Begrijp dan ook niet dat vele onderdanigen die altijd bij Haar terecht kunnen,

  in goede en slechte tijden, niet even de moeite nemen om te zeggen hoe deze

  Godin omgaat met Haar onderdanigen, vind dat bijzonder teleurstellend.

 4. Ik nomineer meesteres Diva Nikita Wilde wat ik allemaal van haar zie is toch in 1 woord geweldig en een super mooie vrouw met een uitstraling die je niet kan weerstaan tenminste ik niet.

 5. Met veel trots behoort Meesteres Diva-Nikita Wilde tot mijn rechterhand in de Doma SM Suite in Den Haag
  Een Strenge maar rechtvaardige Meesteres die steeds weer de grenzen op zoekt van haar slaafjes.
  Hierdoor blijft een sessie bij haar steeds weer een verrassing en ga je met kriebels in je buik naar haar toe.
  Het is een genoegen om bij binnenkomst haar prachtige laarzen te mogen kussen en je over te mogen geven aan haar dominantie
  Zij verdient zeker een eren plekje in de top van meesteressen in de wereld.

 6. Meesteres-Diva Nikita Wilde is een werkelijke verrijking in mijn leven geweest, Zij heeft mij gevonden en wist meteen hoe en wie ik was en wat ik nodig had. Ik had al enkele jaren hele mooie ervaringen opgedaan bij een paar fantastische Meesteressen, maar samen met Meesteres-Diva Nikita Wilde een verdere hele mooie ontdekkingstocht gemaakt door het ozo prachtige BDSM landschap, mooie lieve sessies ondergaan maar ook hele harde en zware ontmoetingen met Haar gehad. Zij is mijn Meesteres, Zij heerst over mijn slavenlichaam, Zij bepaalt en ik heb me daar geheel vrijwillig aan onderworpen.
  Ik hoop dat ik nog heel lang mezelf slaaf mag noemen van deze geweldige Meesteres.

 7. Mijn stem gaat zeker naar Mistress-Diva Nikita Wilde, wat een geweldig mooie meesteres die de sessie heel goed opbouwt en je meesleept in haar wereld van dominantie en je grenzen laat overgaan die je niet had verwacht ooit over te gaan.

3 Trackbacks & Pingbacks

 1. De Dames van Doma SM Suite
 2. Met 50% korting naar de laatste Kamasutra beurs
 3. The Kinky Web Awards 2018

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*