Meesteres Denise (Valkenswaard)

foto Hans van der Kamp

Profiel: (Winnaar TKW-Awards: Ambassadeur 2015; Beste Professional 2017)

Ik ben Meesteres Denise, een Domina in hart en nieren.

De adrenaline die bij een sessie oploopt ervaar ik als een sensatie. Heerlijk om samen de spanning op te bouwen en later te ontladen. Voor mij is BDSM een beleving waarbij spanning, wederzijds verlangen, aantrekken, afstoten, straf en beloning voortdurend door elkaar heen lopen.

Van zachte, sensuele spelletjes waarbij ik je heerlijk streel, uitdaag en in staat van opwinding breng, kietelspelletjes waarbij je hele lijf in opstand komt tot het vastbinden, teasen, pijnigen en laten kronkelen van genot. Ik geniet van alle spelvormen van soft tot extreem hard. Jouw mentale- en(pijn)grenzen zal ik daarbij verleggen. Ik zal je ge-of misbruiken en vernederen zodat jij je voelt als een nietsnut als je de weg naar huis zoekt.

Als verpleegkundige ben ik goed in Medical Play/Nursingsessie’s. Een lichamelijke keuring van tepel- anaal en vaginaal onderzoek, catheters, hechten, staplen en het gebruik van naalden kunnen een onderdeel zijn. Geen enkele sessie verloopt volgens een vast patroon. Ik reageer op jouw reacties. Door het onderlinge contact wordt een spel creatiever, onverwachter en boeiender. Ik schakel tussen de verschillende spelvormen en zo wordt het een topsessie! Als je het verdient zorg ik voor een passende beloning! Kortom alles is mogelijk wat aansluit bij jouw wensen en fantasieën.

Vertrouwen, veiligheid en hygiëne zijn altijd randvoorwaarden voor mij. Ik houd rekening met je vooraf aangegeven grenzen, maar zal je altijd proberen te verleiden om je grenzen te verleggen. En wanneer je nieuw bent in deze boeiende wereld zal ik voorzichtig zijn met de opbouw van de sessie en je steeds meer nieuwsgierig maken naar meer.

Mannen, vrouwen, koppels, iedereen is welkom.

Contact:

momenteel geen contact informatie bekend

Nieuws:

Klik hier om al het nieuws van Meesteres Denise te lezen.


2 Reacties op Meesteres Denise (Valkenswaard)

 1. Beste meesteres Denise,

  Ik ben Elise, een biseksueel meisje van 24 jaar oud.

  Ik had in gedachten om één keer gedomineerd worden door een meesteres. Vandaar dat ik een mail schrijf.

  Ik zou graag vastgebonden willen worden, vernederd worden dat ik op de grond knielend bij u bent en een goede slavin bij zijn van u.

  Hiernaast heb ik ook wensen: dat u een dildo in mijn poes duwt en ik heb een voet fetisj. Ik wil graag ook een meesteres de voeten likken. Kan dat bij u? Ik hoor het graag,

  Gr Elise

11 Trackbacks & Pingbacks

 1. TKW Awards: Nominaties 2016
 2. Sponsors gezocht voor TKW-Awards 2017
 3. Update: Domination Palace (Valkenswaard)
 4. The Awards: Stemmen maar
 5. TKW Awards – tussenstand
 6. Winnaar TKW Awards: Beste Professional Meesteres Denise
 7. Bi slavendag op dinsdag 25 september in Domination Palace
 8. TKW Awards: eerste tussenstand
 9. Awards: Ode aan Mrs Denise - The Kinky Web
 10. Awards: Ode aan Meesteres Denise II - The Kinky Web
 11. Save the date, bi slavendag op vrijdag 23 februari! (SM Domination Palace) - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*