Meesteres Brianna

Profiel:

Meesteres Brianna is samen met Haar (travo) slaaf al ruim 10 jaar actief met BDSM. Ze beheert Haar eigen BDSM ruimte in de provincie Gelderland, waar Ze regelmatig alleen met Haar slaaf of met gelijkgestemden speelt. Ook is er de mogelijkheid voor de derden om de ruimte te gebruiken. Neem hierover gerust contact met Haar op. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Haar diensten als Domina alsmede van Haar onderdaan.

Wederzijdse privacy en discretie wordt geboden en verwacht.

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar Haar, Haar ruimte of Haar slaaf, neem dan rustig een kijkje op Haar webpagina. Ook is er de mogelijkheid webslaaf te worden in Haar webdungeon. Hierdoor krijg je toegang tot meer foto’s van Meesteres Brianna en Haar TV-slaaf Adina en heb je de mogelijkheid om een keer met B/beide te kunnen chatten.

Contact:

Persoonlijke website: meesteresbrianna.nl

 

1 Reactie op Meesteres Brianna

  1. Dag mrs.Ik zou graag een sessie willen¬† ondergaan bij u. Het lijkt me spannend om een soort ontvoerd te worden en opgesloten. Dat ik door u misbruikt worden en ondervraagd. Als ik niks zeg wordt ik gestraft door zwepen water torture bastinado en golden shower… ook m’n pik en ballen mogen lekker aangepakt worden en machteloos in touw bondages gevangen zitten. Ik ben een slaafje van 25 jaar met redelijk wat ervaring. Onderdanige groet slaaf.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*