Meesteres Anna (Den Bosch)

Profiel:

Voor Mij is BDSM geen spel maar onderdeel van Mijn leven. Daarom doe Ik wat Ik doe en doe Ik wat en hoe Ik wil. Wat Ik wil is onvoorwaardelijke onderdanigheid, overgave en vertrouwen. Natuurlijk is vertrouwen iets wat opgebouwd dient te worden maar geloof Me; Ik zoek de grenzen, ga er niet overheen maar probeer ze wel te verleggen.
 
Als ervaren Meesteres weet Ik wat Ik doe. Voor Mij is BDSM iets zeer intens. Daarom werk Ik ook geen onderdanigen af en doe Ik maar enkele sessies per week. Mijn tijd is schaars en derhalve ben Ik selectief in de keuze met wie ik dit avontuur aanga.
Mijn voorkeur gaat uit naar onderdanige mannen of vrouwen die bereid zijn Mijn passie voor BDSM te ondergaan. Hoe meer je je bereidheid voor Mij kunt laten zien, hoe meer er mogelijk is. Iedereen is anders en dus is iedere sessie anders. Nadat je je grenzen hebt aangegeven en wat meer over jezelf verteld hebt, ga Ik met je aan de slag. Dat kan van soft tot extreem hard of van lief tot uiterst streng zijn, afhankelijk van hoe Ik Mij voel en hoe Ik jou voel. Liefst zie Ik je het ondergaan door jezelf over te geven aan Mij, Mij volledig te vertrouwen omdat je weet dat Ik weet wat goed voor je is.
 
Voor slaven met geen of weinig ervaring ben Ik begripvol en voorzichtig. Beginners wijd Ik graag in in de wereld van volledige overgave. S/samen zullen W/we het goed opbouwen en zul je ervaren en leren hoe je je volledig aan Mij over kunt geven.
 
Voor de ervaren slaven kan Ik ook erg sadistisch en hard zijn. Natuurlijk is het erg belangrijk dat het vertrouwen er is. Dat vertrouwen krijg je van Mij als jij bereid bent dat ook aan Mij te geven. Geef duidelijk je harde grenzen aan, deze zal Ik respecteren. Geef je dus volledig aan Mij over, ook als je een harde aanpak van Mij wil.
 
Met betrekking tot seksueel contact moet je weten dat Ik ervan overtuigd ben dat een onderdanige geen seks met zijn/haar Meesteres heeft. Bij voorkeur houd Ik mijn onderdanigen ook kuis en kun je, als je goed je best doet, een orgasme verdienen. Dit gebeurt echter alleen op Mijn commando, er om vragen is zeker een NEE. Seks met Mij, in welke vorm dan ook, is uitgesloten, Ik ontkleed Me niet, vraag daar dan ook niet om en Ik bepaal zelf wat Ik draag.

Contact:

0617334527