bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Marc van Vlaanderen

Profiel: (Winnaar TKW-Awards: Ambassadeur 2016

Ik leef me uit op BDSM-vlak. Ik geef workshops in bondage en rubberbewerking.  Ik heb twee zolders volgestampt met BDSM-materiaal en kledij.
Regelmatig ga ik naar beurzen waar ik dolgraag aan ponyplay doe. Ook bezit ik een sulkyfiets.  Word je graag gebonden en ben je vrouw mag je steeds mee naar een beurs om daar gebonden te worden. Ik ben steeds op zoek naar MODELLEN.
De eerste woensdag van de maand kan je me vanaf 20 uur vinden in Club Rozenhof te Burcht.

De vierde zaterdag van de maand kan je me vinden in de Villa te Arendonk.
Reeds meer dan 15 jaar podiumervaring zowel in binnen- als buitenland. Zo kan je mij vinden op bijna alle BDSM-podiums op de Eroticabeurzen in België, op Wasteland (Amsterdam, Berlijn ) , op B.I.T.C.H. enz.

 

Contact:

Persoonlijke website: Marc van Vlaanderen
E-mail: marcvanvlaanderen@hotmail.com