Lady Katherina (Drenthe)

Hallo,ik ben een zachte classy, intelligente, sadistische T-vrouw. Een vrouw met een plus dus. Ik speel dat graag uit als lifestyle Dominant. Kleed me anders dan de standaard in de kinkywereld, meer chique, soms met leer of lak, altijd met pumps of laarzen & vaak bont. Bont staat me heel mooi en dominant, deze fetisj een van mijn specialiteiten. Wil je een keer vastgebonden worden in bont? Mijn subs voelen zich erg bij mij op hun gemak omdat ik rust uitstraal. Je kan met mij ook goed een normaal gesprek voeren, op elk niveau.

Ik hou erg van protocol en discipline. Ik train je graag als dienstmeid, sissy of huishoudslaaf. Properheid is erg belangrijk inmijn huis. Vernedering, mindfuck, kleinering, je laten kruipen,opsluiting, je tong aan het werk zetten, heerlijk vind ik het… Je in de hoek zetten, zintuigen beperken, tepelklemmen, een flinke spanking met de rijzweep of de cane. Ik doe het als het in mijn ogen nodig is om jou in het gareel te krijgen.

Mijn werkplek is mijn woonboerderij in ZW Drenthe, dicht bij de A28. Op verzoek kunnen we ook elders afspreken. Spel in het openbaar is bij mij ook mogelijk. Ik heb hier ruime ervaring mee. Een van mijn specialiteiten is petplay, met human dogs. Ik ben een goede bazin voor pups of volwassen honden. Ook oudere honden zijn welkom. De bench staat klaar. Omdat ik op een boerderij woon, vrijstaand, is ervan alles mogelijk. We kunnen naar buiten, je mag in het gras rollen,ik kan je afspoelen met de tuinslang. Of wil je liever een varken zijn?

Daar naast ben ik specialist in crossdressing, travestie & sissy’straining. Ben jij een beginnende crossdresser en wil eens in een veilige omgeving in een vrouw veranderen? Wil je hulp met je make-up?Of wil je een keer naar buiten maar durf je alleen nog niet? Ik ga graag met je mee. Heb je een ‘feminisation’ fantasie?  Die kan ik met je laten uitkomen. En daarna kunnen we samen shoppen.

Vertrouwen is de basis van elk BDSM spel. Daarom neem ik ook de tijd voor je. Eerst een kennismakingsgesprek met een kop koffie en ook na het spel even ‘napraten’. Zodat ik weet dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Welkom: mannen, vrouwen, crossdressers, trans.

Contact: Nog geen website

Email:  Lady Katherina

Instagram: lady.katherina

Facebook: @MrsKatherinaB

Fetlife: https://fetlife.com/users/8201894