editie 2021 uitgesteld tot het najaar

Elk jaar zijn de awards het hoogte punt. Het is fantastisch om te zijn wat het allemaal los brengt zowel bij de Dominanten als de subs. Laten we dan ook nog heel even stil staan bij de winnaars. Normaal voeren we enkel kleine wijzigingen door maar door covid-19 moeten we nu toch echt wat dingen aanpassen. Het afgelopen jaar is voornamelijk online of in elk geval met wat extra afstand plaats gevonden. Daarom zijn de nieuwe categorieën daar ook op aangepast. Het afgelopen jaar is het stemmen erg gemist daarom is besloten om een combinatie te doen. Een jury van winnaars die mogen stemmen en dagelijkse online stemmen. Jammer genoeg heeft onze hoofdsponsor Hoxton Dungeon de deuren moeten sluiten. We hebben besloten om geldprijzen in de vorm Etherium aan te bieden en natuurlijk sponsor prijzen.

Dit jaar hebben we 3 categorieën:

 • Beste Online Dominant (online sessie (skype), whatsapp opdrachten,…)
 • Beste Fan Account (Onlyfans, AVN,…)
 • Beste Fetisj Foto (zowel de fotograaf als het model krijgen een prijs)

Nominaties:

Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar nominatie insturen naar info@thekinkyweb.nl
Beste Online Dominant, link naar social media account en een beschrijving waarom de nominatie verdient is.
Beste Fan Account: Link naar fan account en een beschrijving waarom de nominatie verdient is.
Beste Fetisj foto: de foto met link naar model en fotograaf (zorg dat de er toestemming is om de foto op de website te plaatsen), de foto moet gemaakt zijn tussen 1-01-2020 en 01-04-2021

De regels:

 • per categorie kan je 1 nominatie insturen, deze kan niet meer aangepast worden op inhoud
 • de beste nominaties kunnen op de site gepubliceerd worden
 • er moet een Nederlandse/Vlaamse relatie zijn, locatie (bezoekende internationale dominant) of nationaliteit
 • het moet duidelijk zijn over welke Meester(es) het gaat en welke categorie
 • regels worden aanpast tijdens de awards om misbruik te bestrijden

Stemmen:

De Jury:

Prijzen:


Sponsors:

We zijn op zoek naar sponsoren, heb je interesse stuur een e-mail naar info@thekinkyweb.nl

70 Replies to “Awards”

  1. ik zou graag Misress Poison nomineren,omdat Zij Een Meesteres Is Met Een Prachtige Uitstraling,Sociaal Bewogen Is,Gepaste Aandacht Geeft,Goeie Tips Geeft,Herkenbaar voor mij is vanwege Haar Uiterlijk En Muzikale Uitstraling en mij enorm boeit en ik mijn onderdanigheidsgevoel geprikkeld voel door Meesteres!

 1. Pingback: TKW Awards 2017
 2. Ik ben niet bekend met haar Dominantie, maar kan wel spreken over haar persoonlijkheid, integriteit, verschijning en overweldiging. Ik nomineer Nikita.

 3. Ik vindt deze awards persoonlijk ik een grote aanfluiting.
  Het valt mij op dat de gevestigde orde behalve Meesteres Manita niet aan bod komt en dit terwijl het overal kommer en kwel is maar bij deze twee rotten uit het vak Meesteres Illucia en Meesteres Kate nergens worden genoemd
  Ikzelf moet tijdig een afspraak maken met deze twee dames om zo op tijd een sessie te kunnen boeken omdat het een komen en gaan is van gasten of slaven die door hun of een van beiden gedomineerd wordt.
  Deze dames of Mrs zijn puur en menselijk en nemen hun tijd en aandacht voor sessies.
  Ikzelf heb menig Meesteres bezocht destijds bezocht in welke studio Nederland ook rijk is en ook daarbuiten.

  1. Het stond je vrij om ze aan te melden. Zowel Meesteres Kate als Meesteres Illucia worden heel hoog aangeschreven op de site.
   Volgend jaar beter je best doen om ze te promoten

 4. Wij komen binnenkort zelf met een site waardoor wij zelf een beoordeling geven aan een Profesionele Meesteres en een keurmerk.
  Wat het wordt eens hoogtijd dat daar op een serieuze manier mee wordt omgegaan en niet alleen maar door mannen die hun Pik achterna lopen.
  Mvg Meesteres Illucia

   1. Het is zeker geen keurmerk dan zouden er objectieve criteria moeten zijn.
    Het is een manier om aandacht te geven aan de wonderlijke Meesteressen die Nederland en België rijk zijn.

 5. Zonde van al mijn (dagelijkse) stemmen, ze gaan niet meetellen omdat ik voor n niet europees (VS) bedrijf werk wel gevestigd in europa en dus een niet europees IP adres heb gekregen is n discriminatie, staat ook niet vermeld op award pagina website

 6. Ik nomineer Hessa Domina, omdat zij geen rol speelt, maar het dominant zijn in haar bloed en genen heeft. Je merkt aan alles bij haar een niet te stuiten energie om die dominantie op haar ondergeschikten los te laten. Daarbij blijft ze je continu verrassen met spontaan opborrelende ingevingen en steeds weer nieuwe vondsten. Ze heeft humor en is een indrukwekkende en adembenemende verschijning. Het mooie is ook; bij haar kun je heel goed jezelf zijn, omdat zij dat ook is.

 7. FemDomiNation Femdom Party als event.
  Dit femdom feest is uitgegroeid naar een heel fijn event voor zowel losse slaven/subs als voor femdomkoppels zonder dat er “gejaagd” wordt door de slaven/subs.

  En Fetish Club 78 als professional voor hun bijdrage met buiten het organiseren van verschillende soorten events maar ook hun bijdrage aan oa. het biologisch en wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Antwerpen naar BDSM

 8. Voor positief BDSM goeden FemDom Meesteres Victoria Zoetermeer

  Graag draag ik sub een hele hele bijzondere vrouw, FemDom Meesteres voor.
  Zowel als verschijning al indrukwekkend en adembenemend als wel haar dominantie.
  Als domina heeft zij echt haar eigen stille vorm gegeven binnen de grenzen van het completen BDSM spectrum die zij zeer zeker ook positief weet uit te dragen voor zo wel beginent als gevorderde liefhebbers van een mooie goed en eerlijk BDSM spel.

  Ook veiligheid staat bij deze FemDom Meesteres Victoria te alle tijden voor op naast verantwoording die zijn nooit uit haar oog verliest.

  Tevens speelt zij zeer zeker een goed rol in het bespreekbaar maken van het SM en BDSM leve stille, bij voor standers als wel nog onwetend tegenstanders en weet zij BDSM posietief in mooi licht te zetten, bespreek baar maken ook in de slaapkamers van gewoon de huis man en vrouw thuis.

  Daar om hoop ik Meesteres Victoria uit Zoetermeer die ik al ken en volg zins 2013 een warm hart toen en draag ik nu juist haar graag voor als een plus punt voor mooi BDSM wereld in binnenland en ver over de grenzen… meesteresvictoria@hotmail.com Meesteres Victoria Zoetermeer
  Ik ben sub man dodo slaafdodo@hotmail.com bekend zins 2012 met mooi BDSM spel

 9. Ik zou graag Lady Fabiola Fatale willen aandragen voor de nominaties
  Ik dien de prachtige en sensuele Lady Fatale nu reeds 6 jaar en elke sessie weet Lady Fatale me weer te verassen met een geweldig nieuwe ervaring

 10. Ik had graag Meesteres Manja genomineerd.
  Een meesteres die telkens weer de tijd neemt voor haar slaaf .
  Een meesteres die gepassioneerd is bij wat ze doet en dat verschil is overduidelijk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + 5 =