Afgelopen weekend hebben Meesteres en ik het Femdom Gala in Athene bezocht. Het was de eerste editie maar het was meteen een schot in de roos. Het Gala vond plaats in het nieuwe omega compound. Altijd goed om te zien dat na het slagveld van corona weer nieuwe locaties open gaan in Europa. Het gala vond plaats op het dakterras een mooie open ruimte waar iedereen de ruimte had om te zitten maar zeker ook te spelen.

Nadat iedereen elkaar uitbundig begroet had startte het gala. Het was een afwisselen van shows, demonstraties en natuurlijk ook veel spel. Het leek er op dat iedereen hun favoriete zweep had meegenomen want al snel knalden de zwepen in het rond. Ook ik ontsnapte niet en Meesteres schonk me aan Meesteres Sarah die zonder enige vorm van opwarming of genade haar zweep op me neer liet knallen.

Het was goed om te zien dat de Nederlandse Dames vertegenwoordigd waren zo waren er onder andere Meesteres Sophie en ook Mistress Saint Laurent. De show van Mistress Saint Laurent was zonder twijfel de meest spectaculaire van allemaal. In een wervelende sfeer knalde zweep in een mooie choreografie.

Er was nog een slavenveiling waar Meesteres me niet op ingeschreven had. Maar vele slaven moesten opeens luisteren naar een andere Meesteres. Aan de loterij deden we wel mee en tot mijn grote schrik won Meesteres een nieuwe kuisheidskooi deze zal ze binnenkort vast wel willen uittesten met mij.

Overdag waren we in onze villa die we deelden met Mistress Ezada en Miss Anne Tittou. Wij subs kregen dan ook heel weinig rust overdag want de Dames kwamen met een constante stroom van wensen. Maar iedereen genoot heel erg en dat maakte deze korte Femdom vakantie tot een groot succes. Volgend jaar opnieuw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × vijf =