Lange tijd hebben we de prachtige Meesteres alleen online mogen dienen maar nu is ze weer terug met studio sessies. Hoe wel online ook mooi kan zijn gaat er niets boven fysiek dicht bij Mistress Eve te zijn. Wat is ze toch een prachtige sensuele power vrouw. Wanneer je op je knieën voor haar zit en stiekem naar haar prachtige outfit kijkt in plaats van netjes naar de grond te staren. Mistress Eve weet maar al te goed wat voor een effect ze heeft op je. Het is sterker dan je zelf je wilt haar dienen je wil die prachtige glimlach zien en horen dat je braaf bent.

Behalve meer feisj sessies waar je haar prachtige voetjes mag aanbidden heeft ze ook een meer sadistische kant. Terwijl je vat gebonden aan het kruis staat hoor je hoe ze haar handen laat glijden over de zwepen die aan de muur hangen. De spanning stijgt wanneer ze de bullwhip in de lucht laat knallen. Je bent bang niet voor de pijn maar dat je haar teleurstelt om die pijn niet voor haar te kunnen dragen. Je hoort haar dichterbij komen op haar hoge hakken en zachtjes fluistert ze in je oor, je kan het, doe het voor mij. Seconden later knalt de zweep op je rug en een wereld van pijn opent zich. Maar je laat alleen een kleine kreun horen en brengt snel je lichaam terug in positie zodat Meesteres snel de volgende en de volgende slag kan toebrengen. Uiteindelijk stop ze en ze komt weer naar je toe, ze laat zachtjes haar handen glijden over je bezwete vol met striemen rug. Ze fluistert in je oor, goed zo ik ben trots op je. Je houdt het niet langer vol en barst in een huilen uit niet om de pijn maar omdat je zo opgelucht bent dat je Mistress Eve trots gemaakt hebt, man wat voelt dit goed!

Wil je Meesteres Eve dienen dan kan dat in Donna Fiera. Bekijk haar agenda om de mogelijkheden te zien.

One Reply to “Mistress Eve irl sessies”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − zeven =