Miss Rebel is een prachtige Zuid-Amerikaanse 22 jarige vrouw. Je kan met haar een prachtig kinky avontuur beleven. Met haar zwoele stem en prachtig lichaam zal je meteen betoveren. Ze geniet er van zich sexy te kleden met zachte stoffen die strak haar lichaam bedekken. Maar laat je niet misleiden door haar sexy uitstralen ze heeft een heel kinky kant. Voor je het weet lig je vast in haar sling en zie je haar een steeds grotere strap-on kiezen. Terwijl je haar verliefd aan kijkt smeert ze langzaam glijmiddel over haar strap-on. Tot ze opeens diep in je stoot en je helemaal opvult waarna ze je wild neemt tot je niets anders kan doen dan je helemaal over te geven aan deze prachtige dame.

Miss Rebel ontvangt in de bdsm kamer van Nikita’s Secrets waar ze alles voor handen heeft om je fetisj dromen te verwezenlijken. Op onderstaand filmpje kom je meer te weten over deze prachtige studio.

Wacht niet langer en kom je droom werkelijkheid maken met Miss Rebel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − vijf =