Het is niet altijd even eenvoudig om als je een BDSM studio komt meteen in de juiste mind set te komen. Rituelen helpen maar even helemaal je geest vrij maken werkt het beste. Bij Donna Fiera herkennen ze dit en bieden als oplossen eenzame opsluiting aan. Even voor je begint opgesloten in de kooi waar geen ontsnappen mogelijk is. Je kan alleen maar dingen aan wat je Meesteres deze keer van plan is met je. Langzaam glijden alle zorgen van je af en je bent klaar om haar te dienen. Geen gepraat, geen gedoe, nee je lichaam en geest zijn van haar. Haar speeltje om mee te doen wat ze wilt. Zal ze je pijn doen of plezier geven? Uiteindelijk is het zover, je hoort het klikken van haar hakken langzaam dichterbij komen. Je kijkt gehoorzaam naar beneden tot je haar prachtige schoenen ziet. Met een vinger tilt ze je hoofd op en je mag eindelijk diep in haar ogen kijken. Je weet meteen weer waarom je telkens weer terug komt naar deze sadistische schoonheid. Hallo slaafje laten we beginnen,….

De hele maand april kan je voor slechte 250 euro een sessie van een uur plus een half uur opsluiting krijgen in Donna Fiera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =