Madame Caramel ontvangt momenteel haar subs in Eindhoven. Op verzoek is ze in Den Haag waar ze sessies houdt in Bdsm Secret Minds Club. (18 maart) en haar hotel. Ze is er het grootste deel van de dag aanwezig in de studio maar er zijn slechts enkele plaatsen nog beschikbaar. Sessie kunnen vanaf 30 minuten (no scat) tot de volledige FemDom experience met een overnachting.


Madame Caramel is een traditionele Meesteres die geniet van haar machts situatie. Dat kan via impact play of bondage maar absolute favoriet is het training van haar sissies. Met haar strap-ons weet ze je precies op te vullen en je zo te laten kreunen als die slet die je diep van binnen bent.


Natuurlijk doet ze geen persoonlijke services dus vraag er ook niet naar.

Wil je haar dienen in Den Haag boek dan nu via haar website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − negen =