Na 2 jaar van afwezigheid door covid is het Femdom Gala evenement terug. Dames verzamelen met hun subs in Londen om de schoonheid van vrouwelijke dominantie te vieren. Dit niet in de gebruikelijk fetisj outfits maar in hun mooie Gala jurken. Dit maakt het een ongelooflijke mooie ervaring die je niet wilt missen.

Heb je tickets gekocht voor de 2020 editie dan zijn deze gewoon geldig. Het gala vindt dit jaar plaats in een grotere locatie waardoor op 1 april meer tickets vrijgegeven worden. Wil je er graag bij zijn meld je dan nu aan op de wachtlijst en met een beetje geluk ben je erop 1 oktober gewoon bij.

Subs ben je op zoek naar het ultieme cadeau voor je Meesteres dan is een weekendje Londen in combinatie met dit Gala iets waarmee je niet verkeerd kan gaan.

–UPDATE–

De meeste tickets zijn ondertussen uitverkocht maar er zijn nog een paar tickets voor single slaven beschikbaar. Op dit event komen heel veel dames af en natuurlijk moeten er voldoende subs zijn om alles Meesteressen op hun wenken te bedienen. Ben je een ongebonden slaaf neem dan deze kans en kom naar dit unieke event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 5 =