De Rotterdamse Sammy is een bekende adult entertainment ster. Om ons een kijkje te geven in haar leven vlogt ze haar belevenissen. Op haar kanaal kan je heel veel spannende interviews zien, maar onze interesse was meteen gewekt toen we Meesteres Noir in de titel zagen.

Het is altijd een plezier om de goedlachse Meesteres te horen praten. Ze vertelt vrij over haar werk als Meesteres. We raden dan ook zeker aan om het interview volledig te bekijken. Meesteres Noir had ook nog een nieuwtje, ze brengt haar eigen glijmiddel uit kinkilube perfect voor de kinky man of vrouw die veel lube nodig heeft. Het fijne is dat je niet nog een hele week in de slaapkamer uitglijd wanneer je wat gemorst hebt. Het droogt volledig op en is dan heel eenvoudig op te ruimen. Dank U wel Meesteres om de kinky wereld weer een stukje beter te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + dertien =