Madame Caramel 11-14 okt Antwerpen

Madame Caramel is deze maand in Eindhoven maar natuurlijk strekt ze ook haar vleugels uit. Na veelvuldig verzoek heeft ze besloten om tussen 11 en 14 oktober naar Antwerpen te gaan. In een luxe flat zal ze haar subs ontvangen.

Madame Caramel is een Engelse Meesteres die haar ultieme vrouwelijkheid perfect mixt met femdom. Haar sessies hebben een range van zacht sensueel tot extreem hard en sadistisch. Het gaat haar om de klik met je, ze wil dat je volledig aan haar geeft dat je haar voor de duur van je sessie het middelpunt van je wereld maakt.

Ze neemt een grote tas met speeltjes en outfits mee waar haar strap-on een speciale plekje heeft. Heb je altijd al gedroomd om eens door een sterke donkere vrouw hard en diep genomen te worden dan is dit je speciale kans om je fantasie werkelijkheid te maken.

Madame Caramel wil het liefst haar tijd nemen om je eerst even te leren kennen dus langere sessies hebben dan ook haar voorkeur. Neem haar mee uit eten terwijl ze je sleuteltje van je kuisheidskooitje om haar hals draagt. Omdat ze haar tijd neemt zijn er ook maar weinig tijdsblokken beschikbaar dus boek snel je sessie, een aanbetaling is altijd noodzakelijk om zo haar tijd zo efficiƫnt mogelijk in te plannen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*