De prinselijke behandeling

wat vooraf ging

Nadat Meesteres me in mijn kooitje opgesloten had ging alles eigenlijk heel erg goed. Ik zorgde dat mijn taken altijd snel en perfect gedaan werden. Saskia was super lief voor mij we knuffelden veel en elke avond mocht ik haar klaar likken. Ik wist ondertussen precies wat ze lekker vond en nam mijn tijd om haar langzaam op te warmen en stap voor stap haar dichterbij haar orgasme te brengen. Tijdens het hele proces zit mijn penis te vechten om zijn kooitje te ontsnappen maar dat had ik er maar al te graag voor over.

Op vrijdag zat ik Meesteres haar voetjes te masseren terwijl ze TV zat te kijken en opeens uit het niets zei ze. Morgen laat ik je uit je kooitje. Ik was onvoorbereid op de emoties die er toen in mij los kwamen. Ik had geen idee dat kuis zijn voor mijn Meesteres zo intens zou zijn. Met tranen in mijn ogen stamelde ik Dank U Wel Meesteres. Ze keek me lachende aan en kuste me vol op mijn lippen. Wat hield ik toch van deze vrouw.

Die nacht kon ik nauwelijks slapen. Ik lag dicht tegen Meesteres aan mijn penis kloppend in het harde staal van de kooi. Waarom had ze me niet meteen vrijgelaten. Dan had ik eindelijk in plaats van haar te likken met mijn harde lul hard kunnen nemen. Ik dacht aan de warmte van haar vrouwelijkheid die zacht en nat mijn penis zou omarmen tot ik tot een knallend hoogtepunt zou komen. Gefrustreerd draaide ik mij om zodat ik een nieuwe poging tot slapen kon doen.

Toen ik eindelijk in slaap gevallen was maakte Meesteres me wakker, ik moet plassen zei ze. Het was ondertussen ons vaste ochtendritueel geworden. Meesteres gaat op de rand van het bed zitten. Ik plaats mijn mond open op haar warme vagina, langzaam laat ze haar warme ochtendplas in mijn zuigende mond lopen. Het was altijd heel sterk van smaak maar het was zo haar, ik hield er van.

Zo douchen jij zei Meesteres om 11uur moeten we bij het piercingsalon zijn voor je prinselijke behandeling. Denise gaat ook mee ze wil zien hoe dit gaat. Op eens was het me duidelijk, Meesteres willen niet met me vrijen maar ik mocht uit mijn kooitje voor de kuisheids piercing. Ik keek Meesteres smekend aan maar daar was ze niet van gediend. Nu douchen anders is het weer tijd voor de straf cane, dit is je laatste waarschuwing vandaag.

Om klokslag 11 uur deden we de deur van het piercingsalon open. Ik was heel zenuwachtig en wilde het liefst weg rennen. Saskia en Denise waren heel vrolijk en waren duidelijk enthousiast over wat zou komen gaan. Denise zag er trouwens weer prachtig uit, ze droeg een kort zwart jurkje die niets aan de verbeelding overliet. Ze had geen bh aan en haar borsten bewogen dan ook mee met elke stap die ze zet. Ik kon niet anders dan naar haar kijken.

Eenmaal binnen ging het snel, helemaal uitkleden en op de tafel zei Saskia. De tafel was niet standaard er gingen zware leren riemen aan en toen ik eenmaal lag maakten Saskia en Denise me dan ook muurvast. Ik kon geen kant meer op en begon in paniek te raken. Saskia keek me aan en liet me de sleutel van mijn kooitje zien. Mijn focus was helemaal terug zou ze me laten komen voor de piercing. Het slotje klikte open en Saskia haalde de kooi weg. Ik stond meteen fier overeind. Help je even Denise zei Saskia. De beide dames richten hun aandacht op mijn harde penis die ze zachtjes aanraakten. Ik verwachte elk moment te ontploffen maar ze hielden me op het randje. Terwijl ik hard aan de riemen trok in de hoop vrij te komen en mijn orgasme in eigen hand te nemen.

Bij elke aanraking kwamen nu kleine druppeltje sperma uit mijn penis lopen. Saskia vond het genoeg en tot mijn verbazing trok ze haar slipje van onder haar jurkje vandaan. Zou ze eindelijk met mij neuken? Maar ze ging vol op mijn gezicht zitten en zei likken. Wat bijna onmogelijk was, ze duwde zich op mijn mond, mijn neus verdween zelfs een beetje in haar heerlijke kontgaatje. Ik hoorde nog net Denise iets zeggen van tepels ook en voor ik het wist voelde ik een scherpe pijn in mijn tepels. Ik schreeuwde in Saskia haar kutje wat ze duidelijk fijn vond want ze kwam net op dat moment klaar.

Na mijn tepels liet Saskia me even op adem komen tot ze weer haar volle gewicht op mijn gezicht drukte. De pijn had ondertussen niets meer overgelaten van mijn opwinding. Ik voelde een scherpe pijn in mijn penis die steeds intenser werd tot het overging in een doffe blijvende pijn. Ik dacht gelukkig het is klaar. Maar toen voelde ik opnieuw een scherpe pijn, gelukkig was deze zo over. Toen duurde het nog zeker 10 minuten dat ik voelde dat er aan mijn penis getrokken werd en in staal gestoken werd. Het maakte me allemaal niet zoveel meer uit ik was Saskia aan het likken ik was gelukkig.

Uiteindelijk was het over en nadat Saskia en Denise me los gemaakt hadden kon ik mezelf even bekijken. Twee best wel grote ringen door mijn tepels. Maar de kuisheidskooi was wel heel extreem. Behalve een prins albert was er ook zware ring door mijn balzak gegaan. Ik kon met moeite nog iets van mijn Penis zien en een slot verbond de twee piercings met de kooi. De piercer en wat oudere man met een lange grijze baard zat met grijnzend aan te kijken. Allemaal titanium daar kom je alleen met een lasbrander doorheen maar ik denk niet dat je dat wilt. De piercings en kooitje zijn gratis vandaag maar ik heb met je Meesteres afgesproken dat ik je sleuteltjes hou. Vol ongeloof keek ik Meesteres aan, wat had ze nou gedaan???? Saskia trok haar schouders op, ik heb alleen je tong nodig. Mee komen nu en geen rare dingen want je hebt al een waarschuwing vandaag.

1 Reactie op De prinselijke behandeling

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Mijn eerste keer straf - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*