Madame Caramel Eindhoven 3-10 September

Het is weer even geleden dat Madame Caramel in Eindhoven wat maar komende week is ze weer terug. Voor wie haar kent weet dat ze geen standaard professionele Meesteres is. Haar hele leven staat in het teken van Female Domination. Ze heeft dan ook weinig met een sessie van een uurtje maar wil je eerst leren kennen en je zo laten ervaren hoe het is om een krachtige donkere vrouw te dienen.

Haar voorkeuren zijn heel gevarieerd zodat er altijd wel raak vlakken zijn om zo een sessie te hebben waar beiden van kunnen genieten. Ben je een sissie die haar wil pamperen of moet je eens goed genomen worden door haar mega strap-on, misschien heb je het wel nodig om haar zweep te voelen Madame Caramel weet precies hoe ze met je om moet gaan. Zolang je haar grenzen respecteert zal ze dat met je jouwe ook doen.

Wacht niet langer en reserveer je plaatsje aan haar voeten via: madamecaramelondon@gmail.com
Wil je alvast een voorproefje of ben je niet in staat om langs te komen neem dan een kijkje op haar loyalfans.

1 Reactie op Madame Caramel Eindhoven 3-10 September

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*